Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Salienai jauns investors

Nekustamo īpašumu attīstītājs "Saliena" piesaistījis Šveices investoru "Divertimento Investment AG", kas Salienā investēs golfa kompleksa uzlabošanā un attīstīs jaunus nekustamā īpašuma projektus. Pašlaik konkrēts plānoto investīciju apmērs gan nav zināms.

Šveices kompānija vairākos zemes gabalos Salienā plāno attīstīt nekustamo īpašumu projektus, kas saistīti ar golfa laukuma uzlabošanu un kvalitatīva dzīvojamā sektora būvniecību.

"Salienas" valdes priekšsēdētājs Michael James Makarov norādīja, ka jauna tik liela investora iesaistīšanās projektā ir ieguvums ne tikai Salienas projektam un tās attīstībai, bet arī Babītes novadam un valsts ekonomikai kopumā. Pēc viņa teiktā, tas arī apliecina "Salienas" biznesa koncepcijas pievilcīgumu investoriem un attīstītājiem.

Latvijā "Divertimento Investment AG" pārstāv tās meitaskompānija "Baltic Resort Group".

"Saliena" nodarbojas ar dzīvojamo māju un komercplatību attīstīšanu un pārvaldīšanu. Tās 455 hektārus plašais projekts "Saliena" atrodas starp Rīgu un Jūrmalu. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 8,228 miljoni latu, bet vienīgā īpašniece ir Zviedrijas kompānija "Ostermalm Property Investment Fund AB".

Pēdējās izmaiņas , 06.12.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē