Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Jāturas pie ūdeņiem

Sasalušas peļķes golferi neuzskata par labu zīmi, tomēr apbērēt sezonu vēl ir priekšlaicīgi. Spēlēšana Ķīšezera „piejūras” klimatā turpinās, lai arī „Ozo Golf Club” izmantojošie spēlētāji lielāko interesi kluba veikalā izrāda par siltajiem cimdiem.

 

Rosība „Ozo Golf Club”, protams, vairs nav tāda kā nedaudz siltākā laikā, un viss notiek daudz klusāk nekā vasarā. Uz māju pusi devies kluba pro Hakan Svensson, taču viņa kolēģis Artūrs Krukovs laukumā pagaidām ir sastopams vai ik dienu. Ļoti drīz gan arī viņš vismaz uz neilgu laiku aizbrauks uzspēlēt pie arābiem, kur vasara nebeidzas.

 

Ja laika apstākļi būs labvēlīgi, spēlēšana „Ozo Golf Club” varētu turpināties kaut vai līdz decembra vidum.

 

Laukuma grīnkīpers Mārtiņš Šternbergs uzskata, ka sezonai asti griezt nost pa gabaliņiem nav vērts. Ziemas grīnus nav plānots ieviest – kad paliks par aukstu, spēlētāju uzņemšanai uzreiz tiks pielikts punkts līdz nākamajai sezonai.

 

Pagaidām laiks būs piemērots Ziemas „Open”, un, iespējams, arī tuvākajās dienās viens otrs grīns būs ātrāks un cietāks uz stinguma rēķina. Manāmus grādu mīnusus laika ziņotāji nesola, bet arī plusi neko tālāk par piecīti netikšot.

Pēdējās izmaiņas , 01.11.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē