Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Atpakaļ uz uzvaru ceļa

Divus gadus ilgušu pauzi svētdien Kalifornijā pārtrauca Tiger Woods, kam beidzot izdevās izcīnīt uzvaru. Ar divmetrīgu bērdiju pēdējā bedrītē Woods kļuva par "Chevron World Challenge" uzvarētāju, četru raundu summā nospēlējot ar 278 sitieniem jeb -10 zem PAR.

Pēdējā raundā nospēlējot ar -3 zem PAR, Woods par vienu sitienu apsteidza Zach Johnson. Savulaik par absolūtu favorītu uzskatītais Woods uzvaras garšu nebija izjutis pēdējos 26 turnīros 749 dienu garumā. Uzvarētājs palepojās, ka spēja pēdējās divās bedrītēs izcīnīt bērdijus, kas bija nepieciešami uzvarai.

"Sherwood Country Club" laukumā nopietnu sāncenšu netrūka, tomēr būtiski, ka šajā turnīrā bija aicināti tikai 18 golferi. Līdz šim pēdējā uzvara Woods garajā panākumu sarakstā bija gūta 2009.gada novembrī "Australian Masters", kam sekoja haoss privātajā dzīvē, iepriekšējā spožuma izgaišana golfa laukumā un vairāku lielo sponsoru novēršanās.

Vēl neviens nepateiks, vai Woods sadarbības partneriem pašlaik ir izdevīgs ieguldījums, taču pēdējos piecos mēnešos viņš ir spējis piesaistīt trīs sponsorus. Arī spēlē aina uzlabojas, ko apliecina 3.vieta "Australian Masters" un izdevies starts ASV komandā Prezidenta kausa izcīņā.

Woods atgādināja, ka uzvaras nekad nenāk viegli. "Tas nav vienkārši. Cilvēki neapjauš, cik grūti ir uzvarēt golfa turnīros," viņš teica.

Par uzvaru nopelnītos 1,2 miljonus dolāru Woods atvēlēja savam fondam, bet pasaules rangā viņš pacēlās no 52.vietas uz 21.pozīciju. Nākamais turnīrs Woods paredzēts janvārī Abudabi, kur varēs izvērtēt, cik veiksmīgs būs viņa atgriešanās turpinājums.

"Chevron World Challenge" rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 05.12.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē