Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

'Svarīgs' arī "Callaway"

Draiveri ar maināmiem galvas parametriem inventāra tirgū pieejami jau vairākus gadus, turklāt izpelnoties golferu pozitīvas atsauksmes. Dažādus galvas leņķus un izsvarojumu beidzot varēs mainīt arī "Callaway" draiveru cienītāji, jo janvāra beigās tirgū nonāks jaunais "RAZR Fit".

"Callaway" pirmo draiveri ar maināmiem galvas parametriem šoruden varēja iemēģināt PGA tūres profesionāļi, un jaunā nūja jau atradusi vietu Ernie Els un Phil Mickelson somās.

Rūpnīcas komplektācijā "RAZR Fit" ir ar neitrālu galvas sejas leņķi, taču lietotājs pēc vēlmes varēs to gan padarīt par 2,5 grādiem atvērtu, gan par 1,5 grādiem aizvērtu. "Callaway Golf" vudu un dzelžu ražošanas direktors Luke Williams uzsvēra, ka konstruktoru mērķis bija padarīt regulēšanu spēlētājam vienkāršu, kā arī ļaut golferim sajust, kā bumbiņas lidojumu ietekmē katra parametra izmaiņas.

Draivera galvas papēdī ir iestiprināts 2 gramu, purngalā - 12 gramu svariņš. Taču abus elementus var samainīt vietām, kas veicinās sitienā drovu. Savukārt draivera jaunā "Speed Frame" seja palīdzēšot iegūt lielāku bumbas ātrumu, ja trāpījums nav ar galvas svītspotu.

Tā kā noteikumi paredz ierobežojumus bumbiņas lidojuma sākotnējam paātrinājumam pēc trāpījuma ar svītspotu, nūjas konstruktori vairāk uzmanības veltījuši galvas sejas pārējās daļas efektivitātes uzlabošanai. Nūjas galvas svara samazināšanai izmantoti arī kompozīta materiāli, kas jau iepriekš likti lietā "RAZR Hawk" un "Diablo Octane" draiveros.

Ražotāja ieteiktā "RAZR Fit" cena ir 399 dolāri par nūju ar "Aldila RIP NV" kātu.

Pēdējās izmaiņas , 02.12.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē