Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Ķīna - sponsoru trimda

Nule kā notikušajā Pasaules kausa izcīņā nav izdevies ievērot vienu no golfa pamatbaušļiem - sniegt gandarījumu turnīra sponsoram. "Omega" prezidents Stephen Urquhart vēl pirms uzvarētāju apbalvošanas bez aplinkiem paziņoja, ka Ķīna nav īstā vieta tik augsta līmeņa sacensībām.

Turnīra rīkošana Ķīnā mazināja interesi par sacensībām citviet pasaulē, bet vietējais tirgus nav pietiekami attīstīts, savas nepatikas cēloņus atklāja Urquhart. "Dalībnieku sastāvs šogad bijis labāks, taču mēs neesam laimīgi," viņš piebilda.

Pasaules kausa izcīņa kopš 2007.gada notiek Ķīnā, kas līgumā rīkošanas tiesības ir garantējusi līdz 2025.gadam. Tādēļ ierosinājums Pasaules kausa izcīņu katru nākamo reizi rīkot citā valstī, visdrīzāk, vēl ilgu laiku paliks tikai teorijas līmenī.

Vietējie uzņēmēji Kenneth un Tenniel Chu ieguldīja miljoniem dolāru, lai "Mission Hills" golfa komplekss Hainaņas salā atbilstu turnīra prasībām, un par "Omega" īgnumu viņi daudz nesatraucas. Ja "Omega" atteiksies, Chu ir gatavi paši segt visus izdevumus, lai turnīrs arī turpmāk notiktu Ķīnā.

Pēdējās izmaiņas , 29.11.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē