Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Pasaules kauss amerikāņiem

Ripināšanas meistari Matt Kuchar un Gary Woodland svētdien Ķīnā izcīnīja Amerikai pirmo Pasaules kausu, kopš pirms 11 gadiem to ieguva Tiger Woods un David Duval. Turnīra pēdējā dienā uzvarētāji atstāja aiz sevis par favorītiem uzskatītos īrus Rory McIlroy un Graeme McDowell.

ASV komandu pirms pēdējā raunda foursomes cīņām ar īsziņu uzmundrināja Phil Mickelson, mudinot savus tautiešus jau raunda sākumā ieripināt dažus bērdijus un izdarīt to, uz ko viņi ir spējīgi.

Īpaši teicams uz grīniem bija Kuchar, veicinot komandas rezultātu -5 zem PAR (67) pēdējā raundā un -24 zem PAR turnīrā kopumā. Kuchar teica, ka ir patiešām lepns, ka viņa vārds parādīsies uz kausa, kur iegravēti arī Arnold Palmer, Jack Nicklaus, Gary Player un Tiger Woods vārdi.

Otro vietu dalīja angļi Ian Poulter/Justin Rose un Vācijas duets Martin Kaymer/Alex Cejka, zaudējot uzvarētājiem divus sitienus. Angļiem lielākais kāpums turnīra tabulā izdevās turnīra pēdējā dienā pēc īgla un astoņiem bērdijiem. Īri kopā ar Austrāliju, Nīderlandi un Skotiju dalīja 4.vietu.

Pasaules kausa REZULTĀTI 

Pēdējās izmaiņas , 27.11.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē