Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Austrālija līderos

Cienījamu dalībnieku sastāvu Ķīnā pulcējusi Pasaules kausa izcīņa, kas nostiprina savu prestižu un piesaista arvien spēcīgākus golferus. Pēc Hainaņas salā izspēlētās pirmās sacensību dienas vadībā ir Austrālija, kam seko Īrijas un Skotijas pāri.

Turnīra pirmajā fourball sesijā ceturtdien izcili bija austrālieši Brendan Jones un Richard Green, kuri "Mission Hills" golfa kūrorta "Blackstone" laukumu izspēlēja ar -11 zem PAR. Par favorītiem uzskatītie īri Rory McIllroy un Graeme McDowell ar 63 sitieniem sasniedza -9 zem PAR. Otro vietu ar -9 zem PAR dala arī skoti Martin Laird un Stephen Gallacher.

ASV, ko pārstāv Matt Kuchar un Gary Woodland, tāpat kā Nīderlandes komanda ar -8 zem PAR dala 4.vietu. Vācijas komanda Martin Kaymer un Alex Cejka ar -7 ir dalītā 6.vietā, bet angļiem Ian Poulter un Justin Rose ar -6 zem PAR pietika, lai dalītu 10.vietu.

Turpretim pašreizējie Pasaules kausa īpašnieki Itālijas golferi Francesco un Edoardo Molinari ar -5 zem PAR dala 19.vietu.

Turnīra turpinājumā fourball spēlēs arī sestdien, bet piektdien un svētdien paredzēts foursome formāts. Uzvarētāju noteiks visu rezultātu summā. Pasaules kausa ieguvēji saņems 2,4 miljonus dolāru, bet komandai, kas 28 duetu konkurencē paliks pēdējā, paredzēti 50 000 dolāru.

Pasaules kausa REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 24.11.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē