Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Woods uzvara Amerikai

Labā sadarbībā ar savu puteri Tiger Woods svētdien izcīnīja izšķirošo punktu, kas ļāva ASV komandai Austrālijā pārspēt Pasaules golferus cīņā par Prezidentu kausu. "Royal Melbourne Golf Club" laukumā uzvarētāju godināšana varēja sākties pēc Woods uzvaras 4&3 pār mājinieku Aaron Baddeley.

ASV komanda mačā uzvarēja ar 19:15, pārspējot sācenšus ceturto reizi pēc kārtas. Nav brīnums, ka Amerikā Prezidentu kausa izcīņu piemin labprātāk nekā Ryder kausa izcīņu, jo jaunākā turnīra 17 gadu vēsturē ASV ir zaudējusi tikai vienu reizi 1998.gadā, un viens mačs 2003.gadā beidzās neizšķirti.

Woods pēdējā mačā iesita sešus bērdijus, bet 15.bedrītē sajūsmināja savus atbalstītājus ar izcilu sitienu no bunkura, pēc kura bumbiņa apstājās pēdu no karoga.

Pirms pēdējās sacensību dienas ASV bija vadībā ar 13:9, un kapteiņa Fred Couples vadītajiem amerikāņiem vajadzēja piecas uzvaras, kas tomēr nenāca viegli.

Japānis Ryo Ishikawa pārspēja Bubba Watson (3&2), Dienvidāfrikas golferis Charl Schwartel pieveica Dustin Johnson (2&1), dienvdkorejietis Kim Kyung-tae bija pārāks pār Webb Simpson (1 up), bet Austrālijas pārstāvis Geoff Ogilvy guva virsroku pār Bill Haas (2 up). Tomēr turpinājums bija ASV veiksmīgāks, uzvaras gūstot Hunter Mahan, Nick Watney, David Toms un Jim Furyk. Vēl vienu punktu amerikāņiem nodrošināja Steve Stricker.

Prezidentu kausa izcīņas REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 20.11.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē