Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

PGA negrib zaudēt futbolam

Ar „Tour Championship” sacensībām nedēļas nogalē finišēs US PGA tūres sezona, taču lielāka interese šoreiz ir par to, kādus lēmumus attiecībā uz nākotni pieņems funkcionāri. Tūres vadība atzīst, ka rudenī ir nepieciešamas pārmaiņas, jo pašlaik, tuvojoties sezonas noslēgumam, golfa zvaigznes aizēno amerikāņu futbols.

Ar situāciju sezonas nogalē nav apmierināti reklāmdevēji, norādot uz sašļukušajiem televīzijas reitingiem. Savukārt paši spēlētāji vēlas kompaktāku sezonas kalendāru, un US PGA tūres komisāram Tim Finchem būs jāatrod visām pusēm pieņemams risinājums.

Iespējams, „Tour Championship” rīkos septembrī, nevis novembrī, lai neļautu turnīra prestižam turpināt lejupslīdi. Termiņa maiņa ļautu izvairīties no konfrontācijas ar visvareno NFL un koledžu futbolu, kas pārņem savā varā televīziju.

US PGA citā laikā vēlas rīkot arī „Players Championship”, ko uzskata par neoficiālu sezonas piekto „Major” turnīru. Ja „Players Championship” risināsies nevis martā, bet maijā, ik mēnesi no aprīļa līdz augustam notiks visaugstākā līmeņa sacensības.

Paredzams, ka turnīri būs arī pēc „Tour Championship” noslēguma, taču tajos drīzāk piedalītos otrais ešelons, kam galvenais ir tikt 125 labāko skaitā naudas listē un saglabāt vietu tūrē uz nākamo gadu.

Šosezon „Tour Championship” ir pulcējis spožus vārdus, taču interese par Džordžijas štatā „East Lake Golf Club” rīkoto turnīru ir piezemēta, lai arī balvu fonds sasniedzis 6,5 miljonus dolāru.

Pēdējās izmaiņas , 02.11.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē