Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

"Ozo" ar pirmo numuru

"Ozo Golf Club" īpašnieki ir nopelnījuši Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) atbalstu dalībai Latvijas nacionālajā stendā starptautiskajās tūrisma izstādēs 2012. gadā. Kopumā atbalstu saņems 31 pretendents, nolēma Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA), ar pirmo numuru sarakstā iekļaujot SIA "Golfs & Karti".

Kopumā TAVA tika saņemti 34 projektu pieteikumi, un lielākā daļa saņēma atzinīgu novērtējumu. Pašvaldības iesniedza 10 pieteikumu, bet 24 pieteikumus izstrādāja komersanti. Projektus izskatīja un atlasi veica TAVA un TAVA konsultatīvās padomes kopīgi izveidota komisija, kas izvērtēja pieteikumu atbilstību Ministru kabineta noteikumiem un Latvijas Tūrisma mārketinga stratēģijai, kā arī ņemot vērā nacionālajam stendam atvēlēto platību katrā starptautiskajā izstādē ārvalstīs.

TAVA direktors Armands Slokenbergs par rudens pieteikumiem uz ERAF atbalstu 2012. gada izstādēs izteicās atzinīgi, norādot, ka pretendenti bija rūpīgi pārdomājuši, uz kurām izstādēm grib braukt. Pieteikumi bijuši pragmatiski, ņemot vērā tirgus specifiku un savu piedāvājumu.

Nākamgad TAVA nacionālo stendu vedīs uz starptautisko tūrisma izstādi "MATKA" Helsinkos, Somijā, no 19. līdz 22. janvārim; starptautisko tūrisma forumu "Tourest" Tallinā, Igaunijā, no 17. līdz 19. februārim; "Vivattur" Viļņā, Lietuvā, no 2. līdz 4. martam; "ITB" Berlīnē, Vācijā, no 7. līdz 11. martam; "MITT" Maskavā, Krievijā, no 21. līdz 24. martam; "TUR" Gēteborgā, Zviedrijā, no 22. līdz 25. martam.

Vai Latvijas piedalīšanās ar savu nacionālo stendu nākamā gada izstādēs būs interesanta un labā kvalitātē - tas būs atkarīgs no dalībniekiem. Tā kā šoreiz jau laikus bija zināmas izstādes, uz kurām tiks vests Latvijas nacionālais stends un būs iespējams saņemt ERAF atbalstu, izstāžu dalībniekiem ir pietiekami daudz laika, lai tām sagatavotos.

ERAF atbalsts, lai piedalītos nacionālajā stendā starptautiskās tūrisma izstādēs, pirmo reizi tika piešķirts 2011. gada pavasarī, kad to saņēma 22 pretendenti.

Pēdējās izmaiņas , 11.11.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē