Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Bez bumbiņām grūti

Divos "Major" turnīros uzvarējušais John Daly nereti ir nonācis dīvainās situācijās, tādēļ nav brīnums, ka 45 gadus vecais amerikānis ceturtdien nokaitināja arī "Australian Open" rīkotājus, izstājoties pirmā raunda vidū. No 11.bedrītes tee Daly iesita ūdenī pēc kārtas sešas bumbiņas, un viņa krājumi bija beigušies.

Paspiedis roku spēles partneriem, Daly devās uz "Lakes Golf Club" autosstāvvietu, kur uzpīpēja, līdz sagaidīja rīkotāju nodrošināto mašīnu, lai tiktu līdz viesnīcai. Ar medijiem Daly nerunāja, bet viņa paziņa pastāstīja, ka golferis pat gribēdams nebūtu varējis turpināt spēli. "Nevar taču spēlēt, ja nav golfa bumbiņu," teica Daly pavadītāja.

Savukārt čempionāta direktors Trevor Herden nosauca Daly rīcību par sarūgtinošu un neprofesionālu, kā arī solīja turpmāk viņu uz "Australian Open" vairs neaicināt. Ja Daly beidzās bumbiņas, viņam vajadzēja tikai painformēt atbildīgās personas, kas iztrūkumu novērstu, sacīja Herden.

Septembra beigās Daly pēc noteikumu pārkāpuma izstājās "Austrian Open" otrajā kārtā. Savukārt Austrālijā viņa likstas sākās vēl pirms stāšanās 11.bedrītes starta vietā. Par nepareizas bumbiņas izspēli no bunkura Daly 10.bedrītē saņēma divu sitienu sodu, un ceļā uz nākamo tee devās ar raunda summā uzkrātu +7 virs PAR.

Līderis pēc pirmās kārtas ar -7 zem PAR (65 sitieniem) ir simtprocentīgu GIR sasniegušais austrālietis Jarrod Lyle, bet 8.vietu ar -4 dala Tiger Woods.

Pēdējās izmaiņas , 10.11.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē