Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

TOP 6 pēc garas dienas

Izspēlējot Teksasā vienā dienā divus raundus, Krista Puisīte pirms otrdien paredzētās izšķirošās kārtas dala 6.vietu ASV studentu sporta (NCAA) turnīrā "Challenge at Onion Creek". Māra Puisīte pēc 36 bedrītēm ir dalītā 24.vietā, bet komandu ieskaitē māsu pārstāvētā Teksasas valsts universitāte ieņem ceturto pozīciju.

Krista pirmās 18 bedrītes izspēlēja ar 74 sitieniem jeb +4 virs PAR, taču labāko bija pataupījusi turpinājumam, nākamajā raundā iespējot -1 pret laukumu, un summā panākot +3 virs PAR.

Pēc otrā raunda pirmajām deviņām bedrītēm divi bugiji un bērdijs Kristai deva +1, taču turpinājumā ar diviem bērdijiem izdevās pagriezt rezultātu mīnusos un saglabāt izredzes turpināt cīņu par visaugstākajām vietām.

Vēl veiksmīgāk turnīru Ostinā sāka Māra, taču pēc +2 nākamajā raundā sekoja +8, un ar +10 viņa atvirzījās uz vietu trešā desmita vidū.

Studentēm gada pēdējais turnīrs "Onion Creek Golf Club" laukumā ir pulcējis spēcīgu dalībnieku sastāvu, un četras komandas "Golfweek" rangā ir augstāk par sacensību rīkotāju Teksasas valsts universitāti, kas reitingā ierindota 55.vietā.

"Challenge at Onion Creek" rezultāti

INDIVIDUĀLI

KOMANDU

Pēdējās izmaiņas , 08.11.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē