Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Apmācības piedāvājums

Eiropas vēsākajā daļā golfa sezonas beigu posmā īpašos piedāvājumus izsaka ne tikai spēlētājiem, bet arī treneriem un citiem interesentiem, kuri vēlas iegūt jaunas zināšanas. Arī gribētājiem no Latvijas ir pieejams Anglijas Golfa savienības un vairāku izcilu Anglijas treneru rekomendēts uzticams golfa psiholoģijas apmācības kurss treneriem un apmācības profesionāļiem.

Apmācībā paredzētas praktiskas aktivitātes, kas golfa treneriem palīdzēs viņu apmācāmajiem nostiprināt spēlē nepieciešamās mentālās prasmes. Apmācāmie Eiropas PGA apstiprinātajā izglītības programmā apgūs motivēšanas prasmes, golfā nepieciešamo mentālo pieeju un apmācības tehniku.

Kursa specifika ļauj apmācību veikt mājās, netērējot laiku un finanses ceļošanai. Trenerim nepieciešams tikai vienoties ar audzēkni, kas būs viņa aizbilstamais un apmācības objekts.

Vidēji apmācības kursa apgūšanai nepieciešamas 25 stundas, un mācību īpašā maksa samazināta līdz apmēram 280 eiro. Samaksā iekļauti visi nepieciešamie materiāli.

Apmācības vada Brian Hemmings, kurš ir strādājis ar labākajiem jaunās paaudzes Anglijas golferiem. Hemmings sarakstījis arī grāmatu "Mental Toughness for Golf: The Minds of Winners".

Plašāka informācija par apmācības programmu: www.golfpsychologycoaching.com

Pēdējās izmaiņas , 07.11.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē