Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Ar -2 uz TOP 10

Ar lielisku pēdējā raunda rezultātu Krista Puisīte otrdien Sanantonio finišēja dalītā 8.vietā "Alamo Invitational", kā arī palīdzēja Teksasas valsts universitātei komandu ieskaitē pakāpties uz 7.vietu, apsteidzot vairākas rangā spēcīgākas augstskolas. Turnīrā pēdējās 18 bedrītes Krista piecu bērdiju dienā izspēlēja ar -2 zem PAR.

Trīs kārtu summā Krista nospēlēja ar +2 virs PAR, kas bija labākais rezultāts "Bobcats" komandā. Iekšējā komandas rangā trešā bija Māra Puisīte, pēdējā kārtā nospēlējot ar +4, bet trīs dienu summā, iekrājot +9 virs PAR, saglabāja dalītu 32.vietu.

Dalītu dienas otro labāko rezultātu Krista sasniedza, neraugoties uz vienīgo misēkli raundā, kas komandas līderi trīskārša bugija izskatā piemeklēja 15.bedrītē (PAR 3). Pārējās 17 bedrītēs skats uz Kristas rezultātu kartīti ir vairāk nekā ideāls - pieci bērdiji un visi pārējie PAR.

Taču būtiski, ka pēc likstām 15.bedrītē, kas izspēles secībā bija 7.bedrīte, un līdz tam iekrāto -2 pārvērta par +1, Krista pamazām mierīgi vērsa visu par labu. Līdz raunda beigām iespēlējot vēl trīs bērdijus, izdevās turnīra tabulā kāpt arvien augstāk.

Spēlējot vienā no sezonā spēcīgākajiem turnīriem, "Bobcats" meitenes sasniedza augstskolas vēsturē sesto labāko komandas rezultātu 54 bedrītēs. Līdz gada beigām komandai atlicis aizvadīt pēdējo turnīru - pirmdien sāksies Teksasas valsts universitātes rīkotais "Challenge at Onion Creek".

"Alamo Invitational" rezultāti

KOMANDU

INDIVIDUĀLI

Pēdējās izmaiņas , 02.11.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē