Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

McIlroy visdāsnākā balva

"US Open" čempions Rory McIlroy svētdien pārspēlē Ķīnā kļuva par Šanhajas "Masters" čempionu, nopelnot divus miljonus dolāru, kas golfā ir lielākā naudas balva atsevišķā turnīrā. Ziemeļīram bija laba iespēja iztikt bez pārspēles, tomēr 22 gadus vecais golferis noslēguma raunda beigās netrāpīja divarpus metrus garu bērdijputu.

Pārspēlē McIlroy iesita pusmetrīgu PAR ripinājumu, savukārt viņa pēdējais konkurents Anthony Kim netrāpīja metrīgu putu, tādēļ amerikāņa guvums aprobežojās ar 750 000 dolāru. Abi uzvaras pretendenti turnīrā Jack Nicklaus dizaina laukumā līdz pārspēlei tika ar -18 zem PAR.

Finansiāli spēcīgajā turnīrā pat pēdējās vietas ieguvējs nopelnīja 25 000 dolāru, turklāt golferi saņēma arī maksu par dalību sacensībās. Taču Šanhajas "Masters" nav iekļauts nevienas tūres kalendārā, tādēļ reitinga punktus par gūtajām vietām neviens no 30 spēlētājiem nesaņēma.

Pasaulē vadošie profesionāļi Šanhajā paliks vēl uz nedēļu, lai piedalītos "World Golf Championships-HSBC Champions" turnīrā "Sheshan International" laukumā.

Tikmēr Spānijā labi ir ieskrējies Sergio Garcia, kurš svētdien triumfēja Andalūzijas "Masters", Eiropas tūrē uzvarot otrajā turnīrā pēc kārtas. Četru dienu summā Garcia nospēlēja ar -6 zem PAR. Nedēļu iepriekš "Castello Masters" Garcia izcīnīja pirmo uzvaru gandrīz trīs gadu laikā.

Pēdējās izmaiņas , 31.10.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē