Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Golfa attīstībai

Daudziem golferiem, kas nespēlē pirmo sezonu, mājās pamazām uzkrājas dažādas nūjas, kuras spēlēšanai pašam vairs nešķiet piemērotas, bet cita pielietojuma tām arī nav. Taču jauna akcija paver iespēju ikvienam līdz pat nākamās sezonas sākumam atbrīvot dzīves telpu no sev nevajadzīgajām lietām un tajā pat laikā dot milzu ieguldījumu golfa attīstībā ārpus Rīgas, kur tapuši jauni laukumi, un ir interese par spēli.

Pēc Latvijas Golfa federācijas prezidenta Vitauta Tučkus ierosinājuma un golfa laukuma "Riekstiņi" iniciatīvas golferi tiek mudināti apzināt savus nūju un visa cita inventāra, piemēram, somu un bumbiņu, krājumu samērību, lai palīdzētu tālāk Latvijā cilvēkiem izprast, cik golfs ir lieliska brīvā laika pavadīšanas iespēja un arīdzan aizrautīgs sporta veids.

Saziedoto inventāru izmantos gan bērni un jaunieši, gan pieaugušie pļavu golfa laukumos, kur bieži vien ar inventāru ir pavisam trūcīgi, turklāt šie laukumi nekādi nav veidoti ar komerciālu mērķi, un atbalstītāju iespējas vienmēr ir ierobežotas. Cilvēki, kuri ir apņēmušies pļavu laukumos veicināt golfa popularitātes un atpazīstamības kāpumu, būs pateicīgi par jebkādām spēlē izmantojamām nūjām.

Pilnvērtīgu otro dzīvi golfā iemantos dažāda auguma spēlētājiem paredzētas nūjas, jo daļa potenciālo audzēkņu, neraugoties uz skolas vecumu, jau ir augumā gana padevušies, lai spēli apgūtu ar pieaugušajiem paredzētu inventāru.

Jaunai dzīvei atvēlamās nūjas un citas lietas ziedotājus aicina atstāt "Ozo Golf Club" vai "Viesturu" recepcijā, no kurienes krājumi pārceļos uz pļavu golfa laukumiem.

Katru ziedotāju nākamvasar laipni gaidīs ciemos visos laukumos, kas būs saņēmuši ziedoto inventāru, lai dāsnie ļaudis paši pārliecinātos, cik noderīgas kļuvušas lietas, kas pašiem varbūt jau bija kļuvušas par apgrūtinājumu. Atsakoties no kāda sava kofera bez roktura, mums ir lieliska iespēja palīdzēt golfam pamazām kļūt par visas Latvijas sporta veidu!

Pēdējās izmaiņas , 28.10.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē