Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Noslēgums pirms beigām

Seši desmiti golferu sestdien "Viesturos" pavilka svītru oficiālajam sacensību kalendāram, taču faktiskās sezonas beigas pasludinās tās instances, kuru pārziņā ir spēks un vara golfa laukumu sasaldēšanai līdz pavasarim. Lielāku vai mazāku turnīru uzvarētājus gan jau vēl sveiks arī pēc sestdienas veiksminiekiem Edvīna Mazjāņa un Gunta Učelnieka.

Viegli parasinot dažām sīkām rudens lietus lāsēm, golferi tikai retu brīdi pavadīja zem lietussargiem, bet pārējā turnīra laikā varēja pilnā mērā koncentrēties savu tiešo pienākumu veikšanai.

Visnopietnāk lietai jau no paša sākuma ķērās klāt Mārtiņš Pukše - startējis no 7.bedrītes tee, viņš tikai par nieka pēdas tiesu izvairījās no pienākumiem, ko uzliktu hole in one iesišana. Precīzā sitēja partneri Gintu Zeltiņu šāds pavērsiens ielīksmoja arī tīri materiālu apsvērumu dēļ, jo par trāpījumu vistuvāk karogam viņam tika balvā izsolītā "Viesturu" sezonas karte. Pukše savu abonementu jau bija nodrošinājis Ģimeņu turnīrā.

Cīņā par lielajām balvām, ko uzvarētājiem bija sagādājusi "DnB Nord" banka, labākās bumbas izspēlē Mazjānis un Učelnieks par vienu neto punktu apsteidza otrās vietas ieguvējus Jāni Jākobsonu un Guntaru Dobeli. Trešās vietas īpašnieki Valdis Liepiņš un Aigars Griņjo vienīgie laukumu izspēlēja zem PAR, taču komandas handikaps viņus atvirzīja uz kliņģeroto 3.vietu.

Sacensības precīzāk būtu bijis nosaukt par "Viesturu" kluba restorāna sezonas noslēgumu, jo laukums turpinās darboties līdz pirmajiem saliem un sniegiem, taču kulinārā frontē no nākamās nedēļas būs dabonams tikai kafijas un tējas atbalsts.

Nākamajā nedēļā "Viesturu" laukums turpinās darboties līdzšinējā režīmā, bet novembrī sāksies neformālāks grafiks. Ja rudens priekšlaicīgi nepāries mīnusos pēc Celsija, laukums tāpat būs spēlējams ik dienu, bet drošākais risinājums jebkādu šaubu kliedēšanai pirms Jaunmārupes ceļu līkloču mērošanas būs zvans uz "Viesturu" recepciju.

Pēdējās izmaiņas , 22.10.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē