Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Sorenstam vēl viens rekords

Pasaules rangu līdere Annika Sorenstam svētdien kļuva par pirmo golferi, kam piecus gadus pēc kārtas izdevies uzvarēt kādā no US PGA vai LPGA turnīriem. Sorenstam Japānā pierādīja, ka spēlē pati savā līgā, pieveicot konkurentes "Mizuno Classic" turnīrā.

Pirms noslēguma kārtas sākuma Sorenstam par vienu sitienu atpalika, taču pēdējās 18 bedrītēs sasniegtie 64 sitieni bija pietiekams arguments pārliecinošai uzvarai. Otrās vietas ieguvēja filipīniete Jennifer Rosales atpalika par trim sitieniem.

Pēdējā kārtā Sorenstam bija īgls un seši bērdiji. Natālijas Gulbes rezultāti Uzlecošās saules zemē drīzāk liecina par sezonas norietu - "Mizuno Classic" viņa bija 64.vietā, visās kārtās nospēlējot ar PAR (72). Nedēļu iepriekš turnīrā Dienvidkorejā Gulbe dalīja 55.vietu, un tik pieticīgu rezultātu viņai šosezon iepriekš nebija bijis.

Japānas rietumos Otsu notikušajā turnīrā Sorenstam rezultāts triju kārtu summā bija 195 sitieni (-21 zem PAR). Zviedrietei "Mizuno Classic" ir izdevies sasniegt LPGA rekordu trīs kārtu turnīros - 2003.gadā viņa nospēlēja ar -24 zem PAR.

Līdzšinējo rekordu par uzvarām kādā no turnīriem četrus gadus pēc kārtas 35 gadus vecā Sorenstam dalīja ar Laura Davies. Kungu konkurencē tikai Gene Sarzen, Walter Hagen un Tiger Woods ir spējuši četras reizes pēc kārtas uzvarēt kādā no PGA turnīriem.

Pēdējās izmaiņas , 06.11.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē