Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Balva paša dzīvsvarā

PGA Eiropas tūrē par unikālas hole in one balvas īpašnieku kļuva Elliot Saltman, kurš "Madrides Masters" turnīrā ar vienu sitienu nopelnīja savam svaram atbilstošu spāņu šķiņki. "El Encin" laukuma 3.bedrītes izspēlei skotam pietika ar vienu nūjas vēzienu, bet visai dārgās balvas tālākais liktenis viņam lika palauzīt galvu.

Ar speciālo spāņu recepšu delikatesi Saltman savus draugus varēs cienāt ilgu laiku, jo golfera svars ir 108 kilogrami. Turklāt rīkotāji mērījumos vadījās pēc tūres mājaslapā norādītā spēlētāja svara, kas ir vēl par četriem kilogramiem lielāks, tādējādi 29 gadus vecais Saltman saņēma žāvējumu nepilnu 6000 latu vērtībā.

"Iepriekš centos nomest svaru, bet tagad priecājos, ka neko daudz tas nav izdevies," teica Saltman. "Hole in one balvās ir gan "Volvo", gan "Audemars" pulksteņi, taču šķiņķi esmu gatavs saņemt katru dienu," viņš piebilda.

Pēc šogad jau trešā hole in one Saltman sprieda, ka ar šķiņki būs nodrošināts līdz aiznākamajiem Ziemassvētkiem, taču balvas īpašnieks vēl nebija izlēmis, kā kulināro gardumu pilnā svarā nogādāt mājās. Neraugoties uz hole in one, ceļasomas viņš varēja pakot jau laicīgi, jo kats turnīrā palika nesasniegts. Uzreiz pēc balvas piešķiršanas Saltman bija neziņā, kā prāvo blāķi nogādāt mājās, jo lidmašīnā ar šāda kalibra bagāžu viņš netika gaidīts.

Šosezon Saltman ir bijušas arī krietni mazāk patīkamas epizodes, jo sezonas sākumā viņam piesprieda trīs mēnešu diskvalifikāciju par pārkāpumiem pagājušā gada "Russian Challenge" turnīrā.

Pēdējās izmaiņas , 12.10.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē