Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Tiger unikālā recepte

Iespēju uzspēlēt pēc US PGA tūres oficiālās sezonas noslēguma nav laidis garām Tiger Woods. Ieradies Ķīnā, pasaules rangu līderis par panākumiem golfā pateicās unikālajam savu vecāku pieredzes sajaukumam – mātei budistei, un tēvam no „zaļo berešu” vienības.

Mātes mierīgums un tēva cīņasspars izrādījās visnoderīgākais sajaukums golfa ģēnijam.

„Mana māte Kultida nāk no budistiem, un viņai ir ļoti mierīgs raksturs,” pirms Šanhajā paredzētā „Champions” turnīra teica desmitkārtējais „Major” turnīru uzvarētājs.

„Savukārt mans tēvs Earl dienēja „zaļajās beretēs”, un viņš man iemācīja kā golfa laukumā nepadoties un saglabāt koncentrēšanos. No tā nāk mana mentālā pieeja golfam. Viņam tas bija izdzīvošanas jautājums.”

Woods klāstīja, ka Āzijā jūtas komfortabli, vienalga, vai tā ir Ķīna, Japāna vai Taizeme. Arī decembrī gaidāmo 30 gadu slieksni Woods neuzskata par biedējošu golfera karjerai.

„Man nav tā ātruma, taču esmu palicis gudrāks,” teica Woods. „Jau 10. sezonu esmu profesionāļos, un es nevaru izdarīt dažas lietas kā biju pieradis. Man nav tā ātruma, taču esmu gudrāks – trenējos gudrāk un spēlēju gudrāk. Esmu kļuvis efektīvāks.”

Pagājušajā sezonā Woods radikāli izmainīja svingu, uz laiku zaudējot ierasto līdera pozīciju, taču šogad viņš atkal atguva dominējošo stāvokli.

Pēdējās izmaiņas , 08.11.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē