Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

ASV cerēs uz Gulbi

Spēcīgu sastāvu ir izdevies sapulcināt nākamā gada sākumā Dienvidāfrikā paredzētā Dāmu Pasaules kausa izcīņas organizatoriem. Zviedrijas komandā startēs pasaules rangu līdere Annika Sorenstam, bet ASV cerības saistīsies ar Natāliju Gulbi un Paula Creamer, kura LPGA naudas listē šogad ir otrā.

Sansitijā "Gary Player Country Club" Sorenstam Zviedrijas karoga godu aizstāvēs kopā ar bijušo dāmu "US Open" čempioni Liselotte Neumann. Turnīrā spēlēs 20 valstu komandas, kas labāko noskaidros no 20. līdz 22.janvārim.

Iepriekšējo un pirmo reizi Pasaules kausu izcīnīja Japāna, kas komandas sastāvu sola nosaukt līdz novembra beigām. Pirmo reizi turnīrā piedalīsies dueti no Taivānas, Kolumbijas un Brazīlijas.

Gulbei pagaidām vēl nedaudz pietrūkst, lai sezonu noslēgtu oficiālo LPGA miljonāru sarakstā. Naudas listē viņa ir ar nedaudz vairāk kā 987 tūkstošiem dolāru ir sestā, taču ar arī ar to pietiek, lai garantētu vietu prestižajā ADT čempionātā, kur spēlēs tikai 30 šogad čaklākās naudas pelnītājas. Visvairāk turnīros šogad ir izdevies nopelnīt Sorenstam, kuras rēķins bankā ir pieaudzis par vairāk nekā 2,3 miljoniem dolāru.

Naudas listes nosaukuma sponsora vārdā nosauktais ADT čempionāts notiks nākamajā nedēļas nogalē Vestpalmbīčā "Trump International Golf Club" laukumā.

Pēdējās izmaiņas , 09.11.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē