Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

„Viesturu” kārtis galdā

Sezona pagaidām var būt beigusies tikai golferu prātos, tomēr arī tad, ja golfa nūjas vēl tiek liktas lietā gana bieži, jau tagad ir iespēja parūpēties par nākotni. „Viesturi” pirmie ir likuši kārtis galdā, publicējot sezonas abonementu cenas 2006.gada sezonai. Inflācija nav taksometra šoferis, un „Viesturus” māk atrast tikpat labi kā visu pārējo.

 

Tradicionāli vismazāk maksās tie, kuri sezonas kartes iegādi neatliks uz jauno gadu. Individuālais abonements, pērkot šogad, maksās 570 latu. Ar 10 procentu atlaidi var rēķināties „Viesturu” kluba biedri.

 

Gan individuālā, gan ģimenes (2 personu) abonementa pircējiem pēc vienkāršiem matemātiskiem aprēķiniem kļūs skaidrs, ka spēlēšana katram vidēji maksās par 100 latiem vairāk nekā šogad. Tas gadījumā, ja pirkums tiek izdarīts līdz janvārim.

 

Kā ik gadu ir dažādi piedāvājumi arī korporatīvo sezonas karšu kārotājiem.

 

Plašāka informācija par abonementu cenām un to dažādajiem variantiem ir apskatāma „Viesturu” mājas lapā http://www.golfsviesturi.lv/?lang=&category=price. Ja, skatoties uz cipariem, roka sniedzas pēc kalkulatora, tad jāņem vērā, ka lapā norādītās green fee cenas attiecas vēl uz 2005.gada sezonu.

Pēdējās izmaiņas , 10.11.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē