Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Turnīru trīsvienība

Tā kā sestdiena bija ļoti aizņemta diena visos golfa laukumos, visu laureātu uzskaitīšana kļūtu par ilgu procesu. Visvairāk uzvarētāju bija Salienā, kur ar Latvijas golferu panākumu noslēdzās "Latvija vs World" gadskārtējais mačs, taču spraigas cīņas ritēja arī "Ozo" laukumā "Ballantines Open" un "Viesturos", kur sezonas noslēguma mačos tikās Dāmu klubs.

Salienā Latvijas komandas golferiem izšķirošo pārsvaru izdevās iegūt piektdien pāru spēlēs. Sākuši ar 5:1 fourball cīņās un 6:0 foursome mačos, Latvijas komandas spēlētāji izvirzījās vadībā ar pārliecinošu 11:1, un drošas uzvaras noturēšanai pietika sestdien singlu cīņas noslēgt neizšķirti 6:6. Mačā tādējādi fiksēta Latvijas uzvara ar 17:7 un gūts revanšs par zaudējumu pirms gada.

Tikmēr "Ozo" laukumā organizatori un sponsori jau no agra rīta bija gādājuši par "Ballantines Open" dalībnieku uzturēšanu možā noskaņojumā ar ēdināšanu un dzirdināšanu, kā arī maziem dāvaniņu stimuliem pie 14.bedrītes. Dāmu konkurencē balvas saņēma visas četras dalībnieces, bet lielākais guvums, protams, bija uzvarētājai Inetai Kroderei-Imšai.

Kungiem spēcīgāko handikapu grupā stableford spēlē uzvarēja Aldis Puisītis, apsteidzot trijniekā Gintu Zeltiņu un Juri Visocki. Otrajā HCP grupā labākais bija Maksimilians Bērziņš, turpretim "Ozo" tradicionālās gandarījuma balvas saņēma jubilārs Mārtiņš Pukše un Gatis Kaleinis, kam ar 40 punktu guvumu nepietika iekļūšanai trijniekā otrajā HCP grupā.

Sieviešu golfa kluba sezonas slēgšanas turnīrā divās HCP grupās par uzvarētājām kļuva Jūlija Osmolovska un Kristīne Birkelande. Vērienīgā sacensību nedēļas nogale svētdien "Viesturos" turpināsies ar "Jēkaba aģentūras" hole in one turnīru.

Pēdējās izmaiņas , 17.09.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē