Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Demo diena izplešas

Iespējas pievērsties nūju testēšanai golferiem kļūst arvien plašākas, jo Demo diena ar pienācīgu aprīkojumu un plašu inventāra klāstu nākamajās dienās būs divos Latvijas laukumos. Visus interesentus jau trešdien gaidīs "Ozo Golf Club", bet ceturtdien, kā jau minēts iepriekš,- Salienā.

"Ozo" Demo dienu uzņems no plkst. 15 līdz 19, piedāvājot jaunos "TaylorMade" modeļus, kā arī par labām cenām dažādu "Srixon" un "Cleveland" inventāru, pastāstīja "Ozo" kluba pro Arturs Krukovs.

Būs Latvijā reta iespēja iespēja ar speciālas aparatūras palīdzību pārbaudīt esošo nūju atbilstību golfera svingam un piemeklēt visatbilstošāko inventāru.

Īpaši noderīga testa sesija varētu būt tiem golferiem, kuri spēlē ar kaltajiem dzelžiem, un ilgāku laiku nav tos pārbaudījuši ar mērierīču palīdzību. Mīkstāka nūjas galvas materiāla dēļ tās nereti pamazām deformējas, it īpaši, ja treniņlaukumā bieži sists no paklājiņa. Izmainoties nūjas parametriem, var gadīties, ka 6.dzelzis pēc leņķiem jau atbildīs 7.dzelzim, attiecīgi sagādājot laukumā neizprotamus pārsteigumus.

Ja būs vēlēšanās veikt pilna nūju komplekta testu, jārēķinās, ka tas aizņem aptuveni divas stundas, tādēļ pakalpojums nebūs gluži bezmaksas, bet iekļausies aptuveni 60 eiro izmaksās. Savukārt dzelžu komplekta testēšana prasīs aptuveni uz pusi mazāk laika.

Golferiem, kas pēc testēšanas rezultātiem pasūtinās jaunas nūjas, veiktie pakalpojumi būs bezmaksas, jo tiks iekļauti pirkuma standarta cenā. Visas pārējās iespējas, kā jau Demo dienā, būs bezmaksas.

Pēdējās izmaiņas , 13.09.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē