Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Ar izredzēm uzvarēt

Pirms "Golfweek Program Challenge" turnīra pēdējās kārtas Teksasas valsts universitātes golferes saglabā izredzes cīnīties par uzvaru turnīrā, lai gan pirmdien otrajā raundā nedaudz atkāpās no iepriekš ieņemtajām pozīcijām. Krista un Māra Puisītes otrajā raundā gan nospēlēja veiksmīgāk nekā pirmajā dienā.

Meiteņu komandu ieskaitē "Bobcats" golferes līderēm no Austrumkarolīnas zaudē trīs sitienus, bet otrās vietas īpašnieces James Madison augstskolas studentes ir divus sitienus priekšā. Pēc pirmās dienas Teksasas valsts universitāte dalīja 2.vietu ar James Madison.

"Bobcats" spēlētājas otro kārtu "Caledonia Golf and Fish Club" laukumā izspēlēja ar respektējamu komandas +8 virs PAR, kas skolai ir ceturtais visu laiku labākais sasniegums, tomēr otrdien ar to var izrādīties par maz, lai sezonu sāktu vislieliskākajā veidā ar uzvaru.

Krista pēc diviem bērdijiem un pieciem bugijiem 18.grīnu pirmdien pameta ar +3 virs PAR, kas bija dalīts otrais labākais rezultāts komandā. Savukārt Māras rezultātu kartītē otrajā raundā bija viss sortiments no īgla līdz divkāršam bugijam (pēdējā bedrītē), un raunda summā +4 virs PAR.

Turnīra pirmās dienas "Bobcats" zvaigzne Lejan Lewthwaite pārdega, un Dienvidāfrikas amatieru TOP 10 golfere nospēlēja ar +9 virs PAR, toties mīnusā pret laukumu (-2) nospēlēja islandiete Valdis Jonsdottir.

"Golfweek Program Challenge" rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 13.09.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē