Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Studentes iesildās

Ar izspēlētu pirmo raundu "Golfweek Program Challenge" turnīrā Krista un Māra Puisītes svētdien Dienvidkarolīnā sāka sezonu viņā krastā. Sacensības notiek interesantā formātā, startējot 12 augstskolu komandām, kam tā ir laba iesildīšanās pirms oficiālās ASV studentu sporta (NCAA) sezonas starta.

Krista 18 bedrītes "Caledonia Golf and Fish Club" laukumā pieveica ar +5 virs PAR (76 sitieni), savukārt Māras rēķinā bija +9 virs PAR (80), kas komandas iekšējā rangā māsas šoreiz atvirzīja tālākās pozīcijās.

Spoža debija izdevās komandas jaunpienācējai dienvidafrikānietei Lejan Lewthwaite, kura pirmo studentes raundu nospēlēja ar -3 zem PAR. Nopietnu komandas iekšējo konkurenci apliecināja arī pārējās spēlētājas - Gabby de Reuck (+2) un Valdis Jonsdottir (+3).

Pirmās 10 bedrītes Krista izspēlēja ar +1, tad līdz pēdējās bedrītes tee iekrājās +6, bet kārtas izspēli izdevās pabeigt priecīgākā noskaņā ar bērdiju. Savukārt Māra turēja PAR līdz 9.bedrītei (laukuma numerācijā 18.bedrītei), kur iekrita uz divciparu skaitli (10). Četras bedrītes pirms finiša bija +10, taču ar bērdiju izdevās pozīcijas nedaudz uzlabot.

Turnīra nolikums paredz izspēlēt trīs kārtas, pēc kurām apbalvos uzvarētājus gan puišu un meiteņu komandām, kuras spēlē dažādos laukumos, gan summētā 12 augstskolu ieskaitē. Māsu Puisīšu pārstāvētā Teksasas valsts universitātes meiteņu komanda pirms otrā raunda dala 2.vietu ar +7 virs PAR.

"Golfweek Program Challenge" rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 12.09.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē