Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

"Ozo" pirmā dubultuzvara

Pirmo reizi par "DnB Nord Bankas" klubu kausa izcīņas dubultu uzvarētāju svētdien kļuva "Ozo" komanda, kas ne tikai atkārtoja pirms gada gūto panākumu un sasniedza labāko rezultātu sitienu spēlē, bet arī uzvarēja galvenajā HCP neto ieskaitē.

Startējot 11 komandām, "OZO 3" sekstets Salienas laukumu kopīgiem spēkiem izspēlēja ar 491 sitienu, ko veidoja visu spēlētāju stroke rezultātu summa. HCP neto vērtējumā uzvarētāju rezultāts bija 462 sitieni, kas ļāva par trim sitieniem apsteigt "Saliena 4" golferus, bet trešie ar vēl vienu sitienu vairāk bija "Avoti".

Uzvarētāju komandā spēlēja Artūrs Krukovs, Kārlis Broders, Roberts Tiļuks, Ivans Uļjanovs, Mareks Nemme un Māris Gulāns (skat. 'Dienas foto').

Sitienu spēlē 500 sitienu robežās spēja iekļauties arī "Viesturi1" komanda (495), taču HCP neto ieskaitē tas neļāva tikt augstāk par 5.vietu.

Nākamgad "DnB Nord Bankas" klubu kauss iesoļos savā otrajā gadu desmitā, tādējādi apliecinot, ka ir viens no tradīcijām bagātākajiem turnīriem Latvijas golfā.

Pēdējās izmaiņas , 11.09.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē