Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Pie simta robežas

Sezonā pēdējo turnīru LPGA "Futures" tūrē sestdien Ņujorkas štatā noslēdza Laura Jansone, dalot 104.vietu "Price Chopper Tour Championship". Divu dienu summā Laura "Capitals Hills" laukumā nospēlēja ar +9 virs PAR un neiekļuva trešajā raundā, kur svētdien cīņu turpinās 78 labākās.

Abās sacensību dienās rezultātu kartītē bija pa pieciem bugijiem, bet sestdien Laurai izdevās tikt pie sava turnīrā vienīgā bērdija. Kvalificēties trešajam raundam varēja ar kopējo rezultātu ne sliktāku par +4 virs PAR.

Turnīra noslēgumā sezonas 10 veiksmīgākajām spēlētājiem svētdien pasniegs LPGA tūres kartes 2012.gada sezonai.

Debijas gadā aizvadītajos 14 "Futures" turnīros katu Laura pārvarēja trijos mačos un sezonas noslēguma reitingā nepakāpsies augstāk par 140.vietu. Toties sezonas debitantu rangā pirmā Latvijas golfere "Futures" tūrē finišēs aptuveni par 100 vietām augstāk.

Visaugstāk Laurai izdevās pakāpties jūnija un jūlija mijā "South Shore Championship", kur tika gūta dalīta 55.vieta, bet finansiāli un līdz ar to arī reitinga punktu krāšanā veiksmīgākās sacensības bija jūnija sākumā "Ladies Titan Tire Challenge".

Šogad "Futures" tūri nereti dēvēja arī par Musonu tūri, jo lietus bija spēlētāju pastāvīgs sabiedrotais. Septiņos no 16 sezonas turnīriem lietavas izjauca ierasto spēles grafiku, bet divas sacensības nācās saīsināt no 54 uz 36 bedrītēm. Arī šonedēļ Olbani debesu ūdeņi veica savas korekcijas, jo pārplūdušu laukuma vietu dēļ vienu PAR 4 bedrīti saīsināja uz PAR 3, tādējādi laukums no ierastā PAR 71 pārtapa uz PAR 70.

Sezona Laurai gan nebūt nav beigusies, jo septembra beigās Floridā jāspēlē LPGA kvalifikācijas otrajā kārtā. No 240 turnīra dalībniecēm 70 labākās iekļūs izšķirošajā trešajā kvalifikācijas kārtā, bet pārējās finišējušās golferes saņems noteiktu statusu dalībai "Futures" tūrē 2012.gada sezonā.

"Price Chopper Tour Championship" rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 11.09.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē