Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Pētersonam pārtijā +3

Izbaudot agru rudens sākumu un labu turnīru, sestdien vairāku valstu golferi tikās jau tradicionālajā "Tark Grunte Sutkiene golf party" turnīrā. Ar teicamu 75 sitienu rezultātu izcēlās Tālivaldis Pētersons, kurš bija labākais no mājiniekiem un izcīnīja 2.vietu oficiālajā stableford punktu ieskaitē.

Izspēlējis laukumu ar četriem bugijiem, vienu bērdiju un PARiem atlikušajās bedrītēs, Pētersons tika pie ļoti cienījama panākuma - 39 punktiem. Tikpat rezultatīvs bija 3.vietas ieguvējs spēcīgāko handikapu grupā Armands Puče, kam 18 bedrīšu izspēlei arī vajadzēja mazāk nekā 80 sitienu (79).

Uzvaru ar 42 punktiem nodrošināja Risto Vahimets - viens no vairāk nekā trim desmitiem uz Latviju atbraukušajiem Igaunijas golferu. Golfa laukumā bija pārstāvēta arī "Tark Grunte Sutkiene" Lietuvas daļa, tomēr Igaunijas spēlētāju skaits apliecināja, cik populāra spēle kļuvusi pie ziemeļu kaimiņiem.

Lai gan turnīrā nebija atsevišķas oficiālas dāmu ieskaites, atzinību izpelnījās arī Ineta Krodere-Imša, turklāt ne tikai par cienījamu 37 punktu rezultātu, kas ļāva ieņemt 4.vietu. Ekselenta Kroderes-Imšas izpildījumā bija pirmās bedrītes izspēle, kur no viņas rokas krita vienīgais turnīra īgls.

Igauņiem labākie panākumi bija arī otrajā handikapu grupā, kur uzvaru ar 36 punktiem nodrošināja Sven Jurgenson, bet trešais bija Jaak Tarien. Par Latvijas pārstāvību laureātu trijniekā gādāja Elita Perta, kam 35 iekrātie punkti nodrošināja 2.vietu.

Par turnīra sarīkošanu gādājušais Ivars Grunte ir pārliecināts, ka "Tark Grunte Sutkiene" veiksmīgi turpināsies arī nākamgad, pulcējot kolēģus un golfā pozitīvi noskaņotus cilvēkus.

Pēdējās izmaiņas , 04.09.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē