Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Valmierā trīs turnīri vienā dienā

“Avotu” golfa laukumā pie Valmieras sestdien, 3.septembrī, norisināsies trīs turnīri – Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) Prezidentu kauss, "Avotu" kausa 3. posms un "Ballantine’s" kauss. LOK Prezidentu kausā solījuši piedalīties abi kungi - Vilnis Baltiņš seniors un Aldons Vrubļevskis, kuru vārdā balva nosaukta.

LOK Prezidentu kauss notiek jau piekto gadu pēc kārtas un izveidots par godu LOK pašreizējam prezidentam Vrubļevskim un LOK goda prezidentam Baltiņam senioram. Kauss tiek izcīnīts kungu un dāmu konkurencē, spēlējot 18 bedrītes (3 apļus) sitienu spēlē (stroke). Aizvadītajā gadā kausu ieguva valmierieši Ingars Matisons un Daiga Matisone.

Paralēli LOK Prezidentu kausam notiks "Avotu" kausa 3.posms un "Ballantine’s" kausa izcīņa. "Avotu" kausa 3.posma uzvarētāju noteiks pēc pirmo 12 bedrīšu rezultāta (stroke). Savukārt "Ballantine's" kausam paredzēts īpašs formāts – spēlētāja rezultātu iegūs, vērtējot visas sešas bedrītes, bet pēc spēlētāja labākā rezultāta katrā bedrītē trīs apļos.

"Avotu" kauss notiek trīs posmos, no kuriem vērtēti tiek divi labākie rezultāti, un kopvērtējuma uzvarētājs iegūst 2012.gada sezonas karti, kas ļauj spēlēt "Avotu" golfa laukumā bez maksas. Pēc divām kārtām kopvērtējumā vadībā 39 spēlētāju konkurencē ir Ingars Matisons (95 punkti), otro ieņem Jānis Ciaguns (90 punkti), bet trešo vietu – Māris Zaķītis (82 punkti). Dāmām kopvērtējuma vadībā ir Līva Legzdiņa, otrā ir Dace Ozoliņa, bet trešā - Agnese Brīvība.

Dienas noslēgumā, plkst. 16.00 ar jauniem koku stādījumiem papildinās 2008.gadā pie Valmiermuižas izveidoto Olimpiešu parku.

Braucot uz "Avotiem", sestdien var droši ņemt līdzi ģimeni, jo aktīvā atpūta – minigolfs, dabas taka – labirints, gumijlēkšanas batuti un teniss sacensību dalībnieku ģimenēm ir bez maksas. Sacensību sākums plkst. 10:00. Dalības maksa turnīrā 10 Ls + 5 Ls par pusdienām.

Informāciju sagatavoja:
Kristaps Matisons

Pēdējās izmaiņas , 02.09.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē