Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

„Balta” pierakstās

Uz Ziemas „Open” Spānijā golferi varēs doties ar mierīgu apziņu, ka pasākuma organizēšana ir nodota lietpratēju rokās – tūrisma aģentūru „Balta” nule kā uzņēma Starptautiskajā golfa tūrisma organizāciju asociācijā (IAGTO). Iekļaušanās pasaulē vienīgajā starptautiskajā golfa tūrisma asociācijā ļaus „Baltai” piedāvāt golferiem plašākas un interesantākas iespējas uzspēlēt citur pasaulē.

 

1997.gadā dibinātā IAGTO apvieno vairāk nekā astoņus simtus golfa tūrisma operatoru, golfa kūrortu, viesnīcu, golfa laukumu un aviokompāniju no 63 valstīm visā pasaulē. Organizācija arī piešķir ikgadējās golfa tūrisma balvas, un tās paspārnē darbojas Golfa ceļojumu aprakstnieku asociācija.

 

Tūrisma aģentūra „Balta” starptautiskajā tūrisma industrijā darbojas vairāk nekā 10 gadu, un par vienu no tās darbības virzieniem ir kļuvis tieši golfa tūrisms.

 

Dalība IAGTO paver „Baltai” jaunas iespējas piedāvāt Baltijas reģionā golfu spēlējošajiem interesentiem iepazīt jaunus golfa laukumus, kā arī citu valstu golferiem paviesoties kvalitatīvajos un relatīvi jaunajos Baltijas golfa laukumos. Tas arī uzlabo iespējas organizēt kompāniju korporatīvos golfa pasākumus, kas jo īpaši populāri ir golfu vairāk spēlējošās valstīs.

 

Vēl IAGTO izceļ golferiem īpaši draudzīgas aviokompānijas, kas golfa somas visos savos maršrutos papildus ierastajai bagāžai pārvadā bez maksas. Pagaidām šādu labvēļu nav īpaši daudz – Marokas „Royal Air Maroc”, Portugāles „TAP Air Portugal”, Tunisijas „Tunisair” un „Etihad Airways” no Apvienotajiem Arābu emirātiem.

 

IAGTO pamana ne tikai golfa industrijas vaļus, bet arī mazākas zivtiņas - balvai par gada atklājumu golfa ģeogrāfijā līdztekus tik eksotiskām valstīm kā Brazīlija, Indija un Prinča Edvarda sala Kanādā ir izvirzīta arī netālā Čehija. Nominācijās uz balvu klasisko golfa ceļojumu virzienos ir minēta arī drīzumā pārbaudāmā Andalūzija Spānijā.

Pēdējās izmaiņas , 15.11.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē