Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Pļavu sezona finišēs "Reinī"

Golfa laukumā „Reiņa Trase“ pie Siguldas sestdien, 27.augustā, 13.Latvijas Pļavu golfa čempionātu noslēgs 10.posms, pēc kura notiks uzvarētāju apbalvošana kopvērtējumā. Finālposms būs izšķirošais, lai noskaidrotu Latvijas pļavu golfa čempionu.

Aizvadītajos deviņos posmos čempionātā piedalījušies 74 spēlētāji, tajā skaitā 13 dāmas un 11 spēlētāji, kas golfu uzsākuši spēlēt šogad. Sezonas garumā tika krāti punkti kopvērtējumā, kur ieskaita septiņus labākos rezultātus 10 posmos.

Kopvērtējuma tabula liecina, ka tieši "Reiņa Trasē" noskaidrosies pļavu golfa čempions, jo uz titulu pretendē trīs spēlētāji – Gundars Rauza, kurš pašlaik ir kopvērtējuma līderis ar divām uzvarām un 331 punktu, Gvido Budreiko (divas uzvaras un 330 punkti), kā arī 4.vietas īpašnieks Ingars Matisons (trīs uzvaras un 284 punkti).

Kungiem pirms 10.posma kopvērtējuma 3.vietā ir Kristaps Matisons (306 punkti), 5.vietā Aldis Strads (256 punkti), bet olimpisko sešinieku noslēdz Kaspars Dzērve (251 punkts).

Dāmām kopvērtējuma vadībā ir Daiga Matisone (288 punkti), kura spēlējusi visvairāk posmos. Otrajā vietā atrodas Līva Legzdiņa (144 punkti), bet 3.vietā - Agnese Brīvība ar 100 punktiem.

Ja kopvērtējumā kādam no pirmo desmit vietu ieguvējiem būs neizšķirts rezultāts, notiks pārspēle "Reiņa Trases" 9.bedrītē.

Paralēli Pļavu golfa čempionāta 10.posmam, kurā tiks izspēlēti divi 9 bedrīšu apļi, notiks "Pohjola Open" 9.posms, kurā uzvarētājus noskaidros pēc pirmo deviņu bedrīšu rezultātiem.

Sacensību sākums plkst. 10:00.

Šībrīža kopvērtējums aplūkojams pie 9.posma rezultātiem.

Informāciju sagatavoja:
Kristaps Matisons

Pēdējās izmaiņas , 25.08.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē