Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Krāģis senioru čempiona godā

Jau diezgan ilgus gadus Armandam Krāģim Latvijas senioru čempionāts bija itin veiksmīgs turnīrs, taču svētdien "Viesturos" limbažniekam beidzot izdevās apsteigt visus 12 sāncenšus un izcīnīt pirmo vietu. Spēcīgais lietus laukumam nekādu būtisku skādi nebija nodarījis, un arī negaisi sacensību laikā pagāja secen.

Krāģim pirmo vietu nodrošināja 82 sitieni, kas viņam ļāva par diviem sitieniem apsteigt 2.vietas ieguvēju un šīgada Latvijas midamatieru čempionu Vili Krištopanu. Ja pirms gada Krāģis senioru mačos aizķērās 9.vietā, tad līdz tam viņš allaž bija trijniekā vai vismaz tam ļoti tuvu.

Savukārt Krištopans jau trešo gadu pēc kārtas senioru čempionātā iekļuva pirmajā trijniekā, bet uzvaras plāni jāatliek uz nākamo sezonu, kad turnīrs sacensību kalendārā varētu atgriezties jūlijā. Trešais ar 86 sitieniem bija Juris Visockis. Iepriekšējo divu gadu senioru čempionāta uzvarētājs Lars Jonsson šoreiz palika ceturtais, taču bija labākais 65 gadu robežu pārsniegušo spēlētāju ieskaitē.

Jāatzīmē, ka uzvarētāja rēķinā bija arī puse visa turnīra bērdiju, bet šo sasniegumu Krāģis nodrošināja otrajā aplī, ar trim sitieniem izspēlējot 6.bedrīti (PAR 4).

Dāmu konkurencē septīto gadu pēc kārtas čempiones lauri nonāca Lidijas Gavrilovas īpašumā. Uzvarētāja sacensību raundu ar 96 sitieniem izspēlēja vienīgās konkurentes un līdz ar to arī 2.vietas ieguvējas Zaigas Pīlādzes sabiedrībā.

Ņemot vērā visai rudenīgos laikapstākļus, seniori vienojās, ka nākamgad būtu lietderīgi tomēr spēlēt mīlīgākajā jūlijā. Uz augustu šogad turnīrs bija pārcelts ar domu, ka spēlētājus nemocīs saules karstums, taču ilgtermiņa prognozēs visus klimata pavērsienus neizdevās uzminēt.

Pēdējās izmaiņas , 14.08.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē