Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Nedēļas nogale Usmā

Golferus šajā nedēļas nogalē gaida pie pļavu golfa krusttēva Viļņa Baltiņa seniora Usmā, kur tradicionāli aizvadīs divus pļavu golfa čempionāta posmus, kā arī notiks Kurzemes kausa izcīņas 2. posms.

Sestdien, 13.augustā plkst.10.00 tiks dots starts 8. posmam, bet dienu vēlāk – 14. augustā spēlētāji savu kopvērtējuma punktu bagāžu varēs papildināt Pļavu golfa čempionāta 9.posmā. Sestdien uzvarētājus kungu, dāmu un iesācēju grupās noteiks pēc 18 bedrīšu jeb divi apļu izspēles, bet svētdien - pēc 9 bedrīšu rezultātiem.

Sestdien paralēli pļavu čempionātam notiks Kurzemes kausa 2.posms. Šī posma uzvarētāji tiks noskaidroti pēc pirmo deviņu bedrīšu izspēles. Kurzemes kauss notiek trīs posmos, kur kopvērtējumā ieskaitīti tiek divi labākie. Pēc pirmā posma kopvērtējuma vadībā  ir Kristaps Matisons, otrais Ingars Matisons, bet trešais Rolands Maišelis. Dāmām pēc pirmā posma vadībā ir Zane Vaivode, otrā Daiga Matisone, bet trešajā vietā atrodas Agnese Dambiņa.

Sacensību sākums abās dienās visiem spēlētājiem vienlaicīgi - plkst. 10:00.

Līdz šim Pļavu golfa čempionātā piedalījušies 70 spēlētāji, tajā skaitā 11 dāmas un 10 spēlētāji, kas golfu spēlē pirmo gadu. Pēc septiņiem posmiem kopvērtējuma vadībā ir Kristaps Matisons (306 punkti), otrais Gundars Rauza (286 punkti), bet trešais Gvido Budreiko (276 punkti). Ceturto un piekto vietu dala Kaspars Dzērve un Aldis Strads (251 punkts), bet olimpisko sešinieku noslēdz Jānis Ciaguns (206 punkti).

Dāmām 11 dalībnieču konkurencē kopvērtējuma vadībā atrodas Daiga Matisone (197 punkti), viņai seko Līva Legzdiņa (100 punkti) un Agnese Brīvība (89 punkti).

Iepriekšējais pļavu golfa čempionāta posms notika svinīgā gaisotnē, jo tika atklāts pļavu golfa laukums pie Jaungulbenes – „Riekstiņi“. Četru bedrīšu laukums tika izspēlēts trīs reizes (kopā 12 bedrītes). Kungiem uzvarēja Kristaps Matisons no Valmieras, otro vietu izcīnīja Aldis Strads no Gulbenes puses, bet trešais valmierietis Kaspars Dzērve.

Informāciju sagatavoja:
Kristaps Matisons

Pēdējās izmaiņas , 10.08.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē