Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Trijās dienās nepilni divi raundi

Kamēr "Latvian Open" golferus un skatītājus sildīja jauka jūlija saulīte, tikmēr Atlantijas viņā krastā golfs tuvojās zemūdens sporta veida statusam. Vismaz LPGA "Futures" tūres "Pennsylvania Classic" dalībnieces tika mērcētas ļoti pamatīgi, un vietām applūdušajā laukumā Laura Jansone trijās dienās varēja izspēlēt tikai nepilnus divus raundus.

Pat rīkotāju lēmums "Pennsylvania Classic" saīsināt līdz 36 bedrīšu turnīram neļāva svētdien tikt pie uzvarētāju sveikšanas. Vietu sadalījums turnīra galvgalī gan ir skaidrs, tomēr 12 spēlētājas, tostarp arī Laura, tumsas dēļ vēl nefinišēja.

Ja atlikušajās divās bedrītēs Laurai izdotos maksimālais variants ar diviem bērdijiem, viņa varētu aizķerties kata pareizajā pusē. Lai gan turnīrs būs beidzies ar otrās kārtas izspēli, naudas balvas sadalīs 70 labākajām spēlētājām un pēdējo atbilstošo dalīto vietu ieguvējām.

Pirms pēdējām divām bedrītēm Laura "Felicita Mountain Resort & Spa" laukumā ar +7 virs PAR dala 95.vietu.  

Šosezon jau septiņos no 13 "Futures" turnīriem laikapstākļu kaprīzes ir jaukušas plānus, un "Pennsylvania Classic" ir otrais turnīrs, ko par vienu raundu saīsina.

"Pennsylvania Classic" rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 08.08.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē