Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Golfs un biznesa kontakti Igaunijā

Ja kādam ir padomā sākt, attīstīt, veicināt vai pārskatīt biznesu Igaunijā, neatsverama var kļūt dalība korporatīvā labdarības turnīrā Nītvaljā, kur organizatori Latvijai atvēlējuši četras vietas. Pasākumā, kur piedalīsies Igaunijas biznesa līderi, divi Latvijas golferi vēl var pieteikties.

Tallina šogad ir Eiropas kultūras galvaspilsēta, kam par godu rīko daudzus starptautiskus kultūras pasākumus plašam apmeklētāju lokam. Arī golfs nav izslēgts no aprites, tādēļ no 8. līdz 9. septembrim Nītvaljas Golfa laukumā Igaunijas Biznesa asociācija sadarbībā ar UNICEF rīko labdarības golfa turnīru “Smile Charity Golf 2011”, kur visa golferu iemaksātā dalības nauda nonāks UNICEF Igaunijas nodaļas rīcībā.

Tās būs divas piesātinātas septembra dienas ar brīnišķīgu iespēju ne tikai spēlēt golfu, bet arī neformālā gaisotnē dibināt kontaktus ar Igaunijas biznesa eliti. Dalībnieku skaits ir ierobežots - 72, bet turnīra organizatori Igaunijas Biznesa asociācijā vēl piedāvā divas vakances Latvijas golferiem, kuriem ir interese piedalīties.

Plašāku informāciju par turnīru, tā divu dienu programmu un dalības nosacījumiem atradīsiet zemāk pievienotajos informācijas failos.

Latvijas golferus, kurus ieinteresējusi dalība turnīrā, lūdz kontaktēt ar Intu Krastu (ints.krasts@seb.lv, mob.t. 26154717). 

"Smile Charity Golf 2011"  informācija:

Programma un nosacījumi

Nolikums

Pēdējās izmaiņas , 04.08.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē