Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Divi no trim

Arī otro piegājienu nevienam "Viesturos" svētdien neizdevās iegūt "Jēkaba aģentūras" solīto hole in one balvu, taču ceļojumu biroja vadība nespēj noticēt, ka tas varētu būt patiešām nepaveicams uzdevums, tādēļ tuvāk rudenim būs gatava golferim sarīkot vēl vienu analoģisku turnīru.

Atšķirībā no "Jēkaba aģentūras" pavasara turnīra, šoreiz vismaz tika sagādāts lieliska epizode, ko varētu iekļaut apskatā "Gandrīz bija". Dalībniekiem atlika izspēlēt vairs tikai pāris bedrītes, kad hole in one videoieraksta pārraugi satrūkās no golferu iedrošinātās mierpilnās zvilnēšanas un palēkdamies ķēra pie galvas.

Miera traucētājs bija Normunds Sams, kura sistā bumbiņa uz 7.bedrītes (tobrīd faktiski 16.bedrītes) grīna noripoja gar pašu bedrīti un apstājās prāvas pēdas attālumā no tās.

Taču par 'gandrīz hole in one' nav iespējams dabūt ceļojumu 10 000 latu vērtībā. Sagaidāms, ka nākamais mēģinājums "Viesturos" būs septembrī, turklāt sērijas trešajā turnīrā hole in one mērķis būšot daudz vieglāk sasniedzamajā 2.bedrītē.

Cīņā par pārējām balvām iesaistījās spēlētāju pilns "Viesturu" laukums un vēl daži flaiti. Kungiem labāko handikapu grupā nepārspējama palika jaunatne - Dainis Riziks nospēlēja ar 75 sitieniem un uzvarēja ar 40 stableford punktiem, aiz sevis atstājot Hugo Uškānu un Artūru Streļuku.

Savukārt dāmām balvām rotātu nedēļas nogali turpināja uzvarējusī Daiga Puisīte. Otrajā handikapu grupā kungiem uzvarēja Raivis Mackevičs, labprāt panākumu norakstot uz iesācēja veiksmi, bet dāmām otrajā grupā labākā bija Žanna Sabitova.

Nākamajā nedēļas nogalē "Viesturos" būs sestdienas tūres posms, bet 13.augustā risināsies Mārupes novada kauss, kam dienu vēlāk sekos Latvijas senioru čempionāts.

Pēdējās izmaiņas , 31.07.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē