Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Izdevusies LMT prezidenta diena

Tuvojoties sportiski nopietnam "Latvian Open" un principiālām cīņām "Arclinea" Latvijas match-play čempionātā, golferiem šajā nedēļas nogalē vēl ir iespēja uzspēlēt brālīgākā noskaņā handikapa turnīros. "Ozo Golf Club" sestdien risinājās LMT Prezidenta kausa izcīņa, kas nebūtu iespējama bez tradicionālā turnīra paša galvenā 'vaininieka' Jura Bindes.

Šoreiz Binde gan nebija spēlētāju skaitā, jo LMT prezidentam nesen gadījās nejauši iepazīt riteņbraukšanas ēnas puses, tādēļ uz brīdi golfa nūjas palikušas bez darba. Taču "Ozo" laukumā Binde, protams, bija ieradies, un uzmanīgi pārraudzīja, lai lūgtajiem sacensību dalībniekiem viss būtu kārtībā.

Golferi vēlreiz varēja pārliecināties par golfa tradicionālā atbalstītāja LMT viesmīlības līmeni, kas izpaudās gan dalības nosacījumos, gan noslēguma pusdienās. Protams, vislabākajā noskaņojumā bija tie, kuru vārdus pieminēja apbalvošanas ceremonijā.

Lieliskajā un spēlēšanai patīkamajā dienā visbrangākais stableford punktu guvums (44) tika sarēķināts no Ulda Priedīša rezultātu kartītes. Otrais bija par punktu mazāk guvušais Andris Skraucis, bet Japānas vēstnieks Latvijā Takashi Osanai ar līdzšinējā golfera karjerā labāko spēli un 40 punktiem ieguva 3.vietu.

Kā dienas labākā spēlētāja dāmām balvu saņēma Daiga Puisīte, kura ar 39 punktiem kopējā sarakstā bija 5.vietā. Bez gandarījuma balvām nepalika 4.vietas ieguvējs Mārtiņš Šternbergs un sešinieku noslēgušais Margus Hunt, kam tika "Ozo" sadarbības partnera Sāremā golfa laukuma spēles vaučeri.

Arī LMT Prezidenta kausa izcīņā hole in one balva - "iPad" planšetdators - pie sava īpašnieka netika, lai gan Ivars Grunte bijis dažus sprīžus no trāpījuma 13.bedrītē ar vienu sitienu. Savukārt turnīra laureāti balvās saņēma citus moderno tehnoloģiju rīkus, kurus, protams, var izmantot arī kā mobilos tālruņus.

Nākamajā nedēļas nogalē "Ozo" laukumā jau uzņems "Latvian Open" dalībniekus. Lai gan pieteikšanās vēl nav beigusies, jau tagad rīkotāji pārliecinās, ka tik spēcīgs golferu sastāvs Latvijas nozīmīgākajā starptautiskajā turnīrā vēl nav spēlējis.

Pēdējās izmaiņas , 30.07.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē