Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Woods atgriežas

Fiziskas un morālas traumas pārcietušais Tiger Woods nākamnedēļ startēs savās pirmajās sacensībās gandrīz trīs mēnešu laikā. Bijušais pasaules ranga līderis ceturtdien informēja, ka piedalīsies "World Golf Championships" turnīrā "WGC Bridgestone Invitational", kur viņš līdz šim ir guvis septiņas uzvaras.

Pasaules rangā Woods ir atkritis uz 21.vietu, un pēdējos divos "Major" viņš nespēlēja kājas savainojumu dēļ. Woods nav spēlējis kopš maija, kad "Players Championship" izstājās pēc izspēlētām deviņām bedrītēm.

Savā "Twitter" kontā Woods pauda optimismu, sakot, ka jūtas vesels un ir priecīgs atgriezties. Woods būs arī jauns kedijs, jo viņš atlaida savu līdzšinējo palīgu jaunzēlandieti Steve Williams, ar kuru kopā devās kaukumā kopš 1999.gada. Williams jau pārcēlies darbā pie austrālieša Adam Scott.

"WGC Bridgestone Invitational" Woods ir spēlējis 11 reizes, un vienīgo reizi īstu neveiksmi piedzīvoja pērn, kad palika dalītā 78.vietā un pirmo reizi karjerā WGC turnīrā netika četriniekā. Apskatnieki vēsta, ka arī šogad Woods diez vai būs labā formā, jo pēc ārstu ieteikuma viņš tikai nesen atgriezies sist bumbiņas treniņlaukumā.

Līdzšinējā karjerā 14 "Major" uzvarējušais Woods aprīlī "US Masters" savainoja kreisā ceļgala saites un Ahila cīpslu. Vēlāk viņā atzina, ka kļūdījies, piekrītot spēlēt "Players Championship", jo tas saasinājis veselības problēmas, kuras pretējā gadījumā būtu pārvarētas līdz "Major" sezonas turpinājumam.

Līdz šim pēdējo "Major" uzvaru Woods ir guvis 2008.gadā "US Open", bet citos turnīros viņš bez uzvarām ir kopš 2009.gada. Pašlaik Woods cenšas pārveidot gan savu vēzienu, gan privāto dzīvi, kurā pēc neuzticības skandāliem sekoja šķiršanās no sievas.

Pēdējās izmaiņas , 29.07.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē