Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Pretinieki zināmi

Pēc trešdien notikušās izlozes "Arclinea" Latvijas match-play čempionāta dalībnieki var ķerties pie ielozēto pretinieku izpētes un individuālas stratēģijas izstrādāšanas spožu panākumu gūšanai. Jau pirmajā kārtā netrūkst interesantu pāru, bet brīvāk pagaidām var justies astoņi visaugstāk izliktie kungi, kuri cīņā iesaistīsies 4.kārtā jeb 1/8 finālos.

Ar turnīra tīklu (lejuplādējamu PDF failu formātā) gan kungu gan dāmu čempionāta dalībnieki allaž var iepazīties 'Turnīru' sadaļā vai sadaļā 'Federācija-Sacensības'. Tīklā pirmajā kārtā ir izcelti pēc sava handikapa izliktie spēlētāji, kuri savā starpā var tikties tikai 3.kārtā.

Pilnīgs sacensību siets, ieskaitot abu alternatīvo kausu izspēles sistēmu, lielā formātā aplūkojams "Ozo Golf Club" reģistratūrā un pie kluba treniņlaukuma. Sava pretinieka tālruņa numuru iespējams uzzināt telefoniski "Ozo" kluba reģistratūrā.

Svarīgi ielāgot, ka kungiem savi 1.kārtas mači vai nu jāsarunā laicīgi uz kādu citu nākamās nedēļas dienu, vai arī jātiekas pirmdien plkst.16.00 uz tee "Ozo" golfa klubā. Ja rezultātu kartītes nebūs nodotas līdz svētdienas vakaram ("Ozo" kluba slēgšanas laikam), turnīra organizatori attiecīgā mača uzvarētāju var noteikt ar izlozes palīdzību, jo nākamās nedēļas pirmdienas rītā 1.kārtas uzvarētājiem jau jāzina pretinieki nākamajā kārtā, lai sarunātu savu nākamo maču.

Rīkotāji atgādina, ka 1.kārtas zaudētāji dalību turnīrā turpinās 20.augustā par Uzlecošās zvaigznes balvu, kā arī cīnīsies par uzvarām, lai pretendētu uz lidojumu divām personām biznesa klasē uz Dubaiju ar „Turkish Airlines”.

Jau turnīra pirmajā kārtā netrūkst interesantu pāru, kur gaidāmas principiālas cīņas. Piemēram, Andris Cinis tiksies ar Aināru Poču, bet Valtera Vildes pretinieks būs Aldis Puisītis.

Savukārt dāmām 1.kārta spēlējama 19.augustā, taču to iespējams izdarīt arī krietni agrāk, vienojoties par spēles laiku ar savu pretinieci.

"Arclinea" Latvijas match-play čempionāta turnīra tīkls

KUNGI

DĀMAS

*Lejuplādējami PDF faili

Pēdējās izmaiņas , 27.07.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē