Arhīvs
17. Aprîlis, 2024. Rūdolfs, Rūdis, Viviāna
Pāru kaujas
rezultâti

Birkavam divas uzvaras Valmierā

Dubultuzvaru Valmierā notikušajās "Audi" un "Rossini" match-play kausa izcīņas sacensībās "Avotos" nedēļas nogalē izcīnīja mājinieks Gatis Birkavs. "Audi" kausu Birkavam nodrošināja +9 virs PAR rezultāts, bet match-play turnīrā viņš finālā pieveica Ingaru Matisonu.

"Audi" kauss Valmierā norisinājās jau otro gadu pēc kārtas, un uz sacensībām bija pulcējušies 25 dalībnieki no Valmieras, Siguldas un Rojas apkārtnes, uzvarētāju turnīrā nosakot, izspēlējot 18 bedrītes (trīs apļus) sitienu spēlē.

Kungu konkurencē, uzrādot augstvērtīgu rezultātu 69 sitieni (+9 virs laukuma PAR), "Audi" kausu ieguva valmierietis Birkavs. Otrajā vietā ierindojās vēl viens Valmieras golferis Ingars Matisons (71 sitiens), bet trešo labāko rezultātu uzrādīja Adrians Matisons no Rojas puses – 73 sitieni.

Dāmām "Audi" kausā uzvarēja Linda Lapa no Valmieras (96 sitieni), otro vietu ieguva Līva Legzdiņa no Siguldas (103 sitieni), bet trešā palika pagājušā gada uzvarētāja Dace Ozoliņa no Rojas (109 sitieni).

Paralēli "Audi" kausam notika "Avotu" kausa izcīņas 2.posms, kur uzvarētājus noskaidroja pēc pirmo 12 bedrīšu rezultātiem. Kungiem uzvaru izcīnīja Ingars Matisons (46 sitieni). Par vienu punktu atpaliekot, otrajā vietā ierindojās Gatis Birkavs, bet trešais - Adrians Matisons (48 sitieni). Dāmām "Avotu" kausa 2.posmā goda pjedestāls analogs "Audi" kausam – pirmā vieta Lindai Lapai, otrā Līvai Legzdiņai, bet trešā Dacei Ozoliņai.

Nākamajā sacensību dienā notika "Rossini" match-play kausa izcīņa, kas tika rīkota trešo gadu pēc kārtas. "Rossini" kauss tiek izspēlēts izslēgšanas turnīra sacensībās, spēlējot bedrīšu spēli (katrā izspēles kārtā sešas bedrītes). Sacensībās piedalījās 14 dalībnieki, un labākajiem bija jāizspēlē 24 bedrītes.

Finālā tikās iepriekšējās dienas līderi – Gatis Birkavs un Ingars Matisons. Līdzīgā spēlē pieredzējušais Birkavs spēja apsteigt Matisonu un pirmo reizi izcīnīt kausu. Iepriekšējos divos gados kausa ieguvējs bija Jurģis Ābele, kas šogad nepiedalījās. Trešajā vietā ierindojās Adrians Matisons, bet ceturtais - Roberts Vanadziņš.

Informāciju sagatavoja:
Kristaps Matisons

Pēdējās izmaiņas , 25.07.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē