Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Eihmanim uzvara trīskāršā pārspēlē

Par "Saliena Open" čempioniem sitienu spēlē svētdien kļuva Roberts Eihmanis un Māra Puisīte, taču uzvaras nāca ļoti atšķirīgā veidā. Ja Māra likumsakarīgi uzvarēja dāmu konkurencē, turklāt to paveica ar rezultātu zem PAR, tad Robertam pirmo vietu nodrošināja bērdijs pārspēlē pret Vili Krištopanu un Andreju Bobrovu.

Bez liekiem satraukumiem droši vien būtu uzvarējis Krištopans, ja vien 9.bedrīte viņa rezultātu kartītē nebūtu atzīmējusies ar divciparu skaitli. Taču tās nebūt nebija beigas, jo otro deviņnieku Latvijas midamatieru čempions izgāja ar PAR un raunda summā panāca solīdu +5. Otro dienu ar +5 pabeidza arī Bobrovs, un pēc rezultātu apkopošanas kļuva skaidrs, ka bez pārspēles neiztikt, jo līderu trio nospēlēja ar +15 virs PAR.

Savs Salienas laukums pārspēlē labāk pakļāvās Robertam, bet Krištopans un Bobrovs noslēgumā dalīja 2.vietu. Eihmaņa uzvara pārspēlē pār Bobrovu izšķīra arī Salienas čempiona titulu kluba biedru ieskaitē.

Tikmēr Māra arī otrajā raundā sasniedza turnīrā labāko rezultātu - 72 sitieni - un divu dienu summā uzvarēja ar -2 zem PAR. Otrā bija Daiga Puisīte, bet 3.vietu ieguva Irēna Vītola, kura bija labākā gan kluba biedru konkurencē, gan divu dienu summā stableford ieskaitē.

Kungiem handikapa spēlē uz viļņa bija Elvijs Šalājevs, kurš divās dienās savāca 87 stableford punktus un uzvarēja HCP 16-36 grupā. Savukārt labāko handikapu grupā ar neto -6 zem PAR pirmo vietu izcīnīja Normunds Sams.

Hole in one automašīnas pozīcijas arī otrajā sacensību dienā palika salti nesatricināmas, lai gan svētdien 17.bedrītē vismaz bija Kristapa Krištopana bērdijs un Jan Gustafsson sitiens, pēc kura bumbiņa palika aptuveni metru no bedrītes. Lielās cerības uz lielo balvu tātad jāatliek uz kādu vēlāku laiku.

Pēdējās izmaiņas , 24.07.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē