Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Bez spožuma ārzemēs

Vairākos ārpus Latvijas šonedēļ aizvadītajos turnīros bez īpašiem panākumiem palika Latvijas golferi. Laurai Jansonei ASV neizdevās pārvarēt LPGA "Futures" turnīra katu, bet jauniešu izlase noslēdza rezultātu tabulu Ungārijā aizvadītajā "European Young Masters" (EYM), ko dēvē arī par U-16 Eiropas čempionātu.

Laurai neveiksmīgs Ņūhempšīrā izvērtās "The International at Concord" pirmais raunds, kur iekrātais +8 virs PAR jau bija ļoti nopietns izaicinājums kata pārvarēšanai. Otrajā raundā no bērdijiem brīvā dienā tika nospēlēts ar +4, un summā ar +12 šoreiz gūta 139.vieta un apsteigtas 10 konkurentes. Lai tiktu pāri katam, "Beawer Meadows" laukumā vajadzēja summā nospēlēt ne sliktāk kā +3 virs PAR.

Pēc pirmās sacensību dienas rezultātu tabulas pagrabā nonāca Latvijas U-16 izlase - Roberts Vanags, Daniels Henilans, Anna Diāna Švanka un Ieva Čače, kuri EYM turnīru aizvadīja "Royal Balaton Golf & Yacht Club" laukumā. Pirmā raunda rezultāti - Robertam +19, Annai Diānai +20, Ievai +25 un Danielam +27 - apliecināja, ka konkurenti šoreiz varētu nebūt pa zobam.

Turnīra turpinājumā Latvijas izlases rezultāti gan uzlabojās, taču tikai pēdējā kārtā izdevās nospēlēt vienlīdz labi ar priekšpēdējās vietas ieguvējiem ungāriem, un par vienu sitienu raundā apsteigt Krieviju. Komandu ieskaitē Latvijai +160 virs PAR un 25.vieta, par 30 sitieniem atpaliekot no Ungārijas jauniešiem. Ar +9 uzvarēja Spānijas izlase.

Individuāli viens veiksmīgs 80 sitienu raunds noslēgumā izdevās Annai Diānai, taču pirms tam iekrātie 92 un 90 sitieni summā neļāva tikt augstāk par 42.vietu ar +46 virs PAR. Ieva ar +74 noslēdza 47 dalībnieču sarakstu. Savukārt Roberts (+51)  un Daniels (+65) ieņēma attiecīgi 52. un 53.vietu, aiz sevis atstājot divus Kazahstānas spēlētājus.

Pēc ikvienām sacensībām atliek vien izdarīt pareizos secinājumus, lai turpmāk spētu vērst notikumu gaitu sev par labu un rezultāti arvien uzlabotos.

"The International at Concord" rezultāti

EYM rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 24.07.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē