Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Līderi un uzvarētāji

Ar sestdien aizvadīto sacensību laureātiem varētu nokomplektēt atsevišķu nelielu turnīru, jo intriģējošas cīņas notika visos trijos klasiskajos laukumos. Labāko rezultātu sasniedza Māra Puisīte, kura divdienu "Saliena Open" pirmajā kārtā nospēlēja ar -2 zem PAR.

"Saliena Open" pusceļā kungu konkurencē līderos ar 77 sitieniem (+5 virs PAR) izvirzījās Guntars Dobelis, taču svētdien vēl iespējami dažādi pavērsieni, jo tikai par vienu sitienu atpaliek Guntis Šantars un Jan Gustafsson, un necik tālu nav arī Gatis Liniņš, Roberts Eihmanis un Aigars Pērkums.

Balvu kā pirmās dienas labākā HCP neto rezultāta īpašnieks jau nodrošināja Elvijs Šalājevs kungu konkurencē un Irēna Vītola dāmām. Ja Māru Puisīti +2 spēles handikaps pirms otrās kārtas atstāja ārpus līderu trijnieka HCP neto ieskaitē, tad sitienu spēlē viņa par 13 sitieniem ir priekšā savai mammai un tuvākajai sekotājai Daigai Puisītei.

Otrajā HCP grupā kungiem pirmajā dienā stableford ieskaitē vislabāk veicās Šalājevam, turpretim dāmām visvairāk stableford punktu bija Vītolas rēķinā.

Tikmēr solītā hole in one balva bija lielākā drošībā, nekā varēja cerēt, jo jaunu īpašnieku ķiršsārtais BMW spēkrats nebūtu atradis pat gadījumā, ja kādam no 78 dalībniekiem to atdotu par bērdiju. No kungu tee līdz 17.bedrītei bija aptuveni 150 metru, kam jāpieskaita vēl brīžiem spraunais pretvējš, un šāda kombinācija izrādījās pārāk nopietns izaicinājums. Taču svētdien katram spēlētājam būs vēl viena iespēja visu vērst par labu.

Savukārt "Ozo Golf Club" sestdien izspēlēja "Carlsberg Open", kur kungiem spēcīgākajā HCP grupā uzvarēja Edgars Bariss, apsteidzot trijniekā iekļuvušos Michael Tavis un Robertu Bišu. Otrā HCP grupā lielā diena bija Arturam Privertam, toties dāmām visvairāk stableford punktu iekrāja Anita Grīnberga, apsteidzot turnīra labākā stroke rezultāta (74) ieguvēju Lindu Dobeli.

Turpretim "Viesturos" divu raundu turnīrs bija iedabūts vienas dienas rāmī, un šādā maratona formātā lielākā konkurence bija dāmu vidū. Ja Lidijai Gavrilovai pirmajā handikapa grupā konkurentu nebija, tad otrajā grupā 36 bedrīšu maratonā uzvarēja Vita Priedīte ar divu raundu summā perfektu 72 stableford punktu guvumu. Kungiem labākie panākumi bija Vitālijam Gavrilovam un Andrim Priedītim.

Trijos lielajos laukumos sestdien spēlēja turpat vai pusotrs simts dalībnieku, tātad apjoms sasniegts itin cienījams. Svētdien cīņas turpināsies Salienā, kur līdzās atklātajai ieskaitei notiek arī cīņas kluba biedru ieskaitē.

Pēdējās izmaiņas , 23.07.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē