Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Amerikāņu kalniņos uz leju

Ja pieņem, ka viss, kas nenogalina, padara stiprāku, tad uz nākamajiem LPGA "Futures" tūres mačiem Laura Jansone būs vēl norūdītāka nekā līdz šim. Pēc veiksmīga trešā raunda sākuma "ING New England Golf Classic" turpinājums Laurai svētdien Konektikutā bija lielākoties ērkšķiem, nevis ziedlapiņām kaisīts.

Viss bija normai jeb PAR atbilstoši līdz 5.bedrītei (PAR 4), kur uzreiz iestājās +4, un pēc tāda pavērsiena nepalaida garām iespēju pieteikties vēl seši bugiji, kam pretim bija tikai viens bērdijs. Konkurencē, kur katrs sitiens var pacelt vai nogremdēt par padsmit vietām, raunds tika izspēlēts ar +9 virs PAR, summā +8 virs PAR un dalīta 65.vieta.

Lai arī rezultātu tabulā tika pamatīgi nošļūkts uz leju, sezonas krājums tik un tā papildināts ar 612 dolāriem jeb reitinga punktiem, kas ļāva mazliet uzlabot pozīcijas oficiālajā rangā un pakāpties uz 115.vietu.

Kā atzīst Laura, sava loma bija arī tam, ka pirmajos divos raundos viņai bija kedijs, turklāt otrajā sacensību dienā šīs jomas profesionālis latvietis no Bostonas. Turpretim pēdējā dienā viss palika tikai pašas ziņā.

Sērīgām apcerēm gan nav ne laika, nedz arī pamata, jo jau šajā nedēļas nogalē tūrē gaida nākamie mači Ņūhempšīrā, kur dalībnieču vidū iekļauta arī Laura.

"ING New England Golf Classic" rezultāti 

Pēdējās izmaiņas , 18.07.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē