Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Pēc diviem raundiem mīnusā

Pēc LPGA "Futures" turnīrā Konektikutā izspēlētajām pirmajām divām kārtām kats Laurai Jansonei bija tīras teorijas jēdziens, jo kā gan tas varētu attiekties uz golferi, kura "ING New England Classic" 36 bedrītes izspēlējusi zem PAR? Pēc pirmā raunda -1 zem PAR sestdien sekoja ar PAR vienāds turpinājums otrajā kārtā.

Lai gan golfā izspēlētu kārtu sauc par raundu, tātad kaut ko apaļu, kam visas daļas ir vienlīdz svarīgas, nevar nepieminēt, ka sestdien vēl pirms 18.bedrītes Laurai otrajā sacensību dienā bija -2 zem PAR. Taču divkāršs bugijs finišā izdzēsa iepriekš ar trim bērdijiem izcīnīto, kas pirms pēdējā raunda būtu devis vietu turnīra TOP 10.

Lielām errastībām gan nav laika, jo jebkurā gadījumā Laurai ir iespēja izcīnīt profesionāles karjerā līdz šim augstāko panākumu, ja vien svētdien "Wintonbury Hills" golfa laukumā izdosies turpināt kopumā veiksmīgo spēli. Pēc divām dienām Laura ar -1 zem PAR dala 23.vietu.

Pēc divām kārtām ar -10 zem PAR vadībā ir amerikāniete Kathleen Ekey, par četriem sitieniem apsteidzot tuvākās sāncenses.

"ING New England Golf Classic" rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 17.07.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē