Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Divi kausi Bišam

Divas uzvarētāja uzrunas sestdien "Viesturos" vajadzēja sacerēt Robertam Bišam, kurš "Signum Open" izcīnīja uzvarētāja kausus gan sitienu spēlē, finišējot ar respektablu +6 virs PAR, gan handikapa grupas ieskaitē. Līdzās golferiem balvas dažādos konkursos nopelnīja arī pasākuma skatītāji un viesi.

Zemāko handikapu grupā Bišs konkurentiem nebija aizsniedzams arī HCP neto ieskaitē, kur juniors par četriem punktiem apsteidza otrās vietas ieguvēju Akselu Uškānu. Kā atzina uzvarētājs, tik smukus kausus līdz šim viņam nebija izdevies izcīnīt.

Savu kandidatūru no trešās vietas atsauca Andris Rodze, kurš nevēlējās paša organizētajā turnīrā piedzīvot personības dalīšanos, un vienlaicīgi būt gan balvu pasniedzēja, gan saņēmēja lomā. Tādējādi uz bronzas pozīciju vismaz balvu saņēmēju ieskaitē pakāpās Indra Eniņa.

Nikolajs Keņins sāncenšiem nebija pa zobam otrajā handikapu grupā, kur golferi krāja stableford punktus, Ar 44 punktu guvumu Keņins ne tikai izcīnīja pirmo vietu, bet arī atvadījās no spēlēšanas šajā HCP grupā. Savu handikapu uzlaboja arī Ivars Eniņš un Guntis Gailis, kuri attiecīgi sadalīja otro un trešo vietu.

Laureāti saņēma golferiem noderīgas vērtīgas balvas, un bez atzinības nepalika arī "Signum" darbiniekiem un viesiem sarīkoto dažādu konkursu uzvarētāji, no kuriem viens otrs uz golfu jau raugās ar nopietnākiem nākotnes nodomiem.

Ja sestdien notikušajos turnīros jautās dāmu iztrūkums, tam par iemeslu bija Sieviešu kluba kausa izcīņa Salienā. Komandu cīņā uzvarēja Vitas Priedītes un Anitas Gailes duets, otrās bija Inese Bērs un Vineta Ruka, bet Daiga Puisīte un Inga Muciņa izcīnīja 3.vietu.

Pēdējās izmaiņas , 16.07.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē