Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Noslēgumā starts līderu flaitā

Nīderlandes junioru (U-21) "Open" pēdējā kārtā Krista Puisīte kā pašreizējā otrās vietas īpašniece sestdien spēlēs līderu flaitā. Pēc lietavām "Toxandria" laukumā piektdien beidzot uzspīdēja saule, un savus līdz šim labākos rezultātus turnīrā sasniedza gan Krista, gan viņas māsa Māra.

Krista pēc trešās kārtas kluba mājā atgriezās ar PAR atbilstošiem 72 sitieniem, un trīs raundu summā saglabāja +4 virs PAR. Savukārt Māra raundā nospēlēja ar +1 virs PAR, un pēdējās divās bedrītēs iesistie bērdiji gan jau raisīs cīņassparu arī sestdien, dodoties laukumā priekšpēdējā meiteņu flaitā.

Pēc trim dienām līdere ar -1 zem PAR ir angliete Lauren Taylor, kura sestdien kā Lielbritānijas amatieru "Open" čempione spēlēs kopā ar Latvijas amatieru "Open" čempioni. Flaitā būs arī taizemiete Pinrath Loomboonruang, kura pēdējā raundā nospēlēja ar -2 zem PAR, turklāt pēc kontaktlēcas pazaudēšanas pēdējās trijās bedrītēs iesita vienu bērdiju un divus PARus. Taizemes golfere no Kristas atpaliek par trim sitieniem, bet par vienu punktu ir priekšā Mārai.

Golferes turnīrā, protams, cīnās par uzvaru un čempionu kausu, tomēr pirmās vietas ieguvēju gaida vēl viena ļoti nozīmīga balva - iespēja ar rīkotāju uzaicinājumu (wild card) nākamgad startēt Dāmu Eiropas profesionālās tūres Nīderlandes posmā "Deloitte Ladies Open".

Pēdējās izmaiņas , 16.07.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē