Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Holandes ūdeņos

Par saulainām debesīm pagaidām tikai sapņot var Krista un Māra Puisītes - māsas ceturtdien izspēlēja otro raundu slapjajā Nīderlandes junioru (U-21) "Open", taču tāda iespēja bija ne visām dalībniecēm. Spēcīgā lietus dēļ rīkotāji spēli pārtrauca un otrā sacensību kārta turpināsies piektdien.

Pēc pirmā sacensību raunda "Toxandria" laukumā, kas ir viena no slavenākajām Nīderlandes golfa vietām, Krista ar +1 virs PAR dalīja 3.vietu, savukārt Māra ar +2 bija dalītā 5.vietā. Abas golferes bija pieminētas rīkotāju dienas apskatā, kur tika piesaukts arī lietainais un vējainais laiks.

Arī ceturtdien no komforta golfa nebija ne vēsts - divi pēdējie flaiti pat netika laukumā, taču Krista un Māra savus raundus izspēlēja līdz galam attiecīgi ar +3 un +5.

Pēc otrās dienas Krista ir ceturtā, savukārt Māra dala 9.vietu, taču pozīciju sadalījums turnīrā ir visai nosacīts, jo izspēlēts dažāds skaits bedrīšu. Pēc piektdienas raunda paredzēts kats, bet pēdējā kārta tiks spēlēta sestdien. Tā kā līderes necik tālu nav izrāvušās, Puisītes saglabā izredzes pacīnīties par visaugstākajām vietām.

Nīderlandes junioru "Open" rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 14.07.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē