Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Dāmu klubam jauns izaicinājums

Sieviešu golfa kluba (SGK) biedres šosestdien, 16. jūlijā, tiksies Salienas golfa laukumā, lai ar jauniem spēkiem pacīnītos sezonā otrajā kluba rīkotajā turnīrā. Šoreiz dāmas nolēmušas rīkot “Karogu kausu 2011”, un spēle noritēs komandu konkurencē, kur pāri un flaiti tiks izlozēti pirms sacensībām.

Jau pagājušajā gadā kluba valde nolēma vienu reizi sezonā rīkot komandu/pāru spēli - pirmās deviņas bedrītes spēlēt scramble neto formātā, bet pēdējās deviņas bedrītes - pēc foruball noteikumiem.

Turnīra jauktais formāts radīja lielu interesi, un jo īpaši tām sievietēm, kuras pirms tam nekad nebija spēlējušas pēc šādiem noteikumiem. Šogad papildus intrigu noteikti radīs spēle ar karogu, kas daudzām golferēm būs jauns izaicinājums.

Sacensību sākums būs plkst.9.30.

Spēlētājas apzinās, ka Salienas golfa laukums nav no tiem vieglākajiem un arī laiks solās būt visai karsts, tāpēc pēc turnīra ir ieplānota kluba afterparty pie ezera. Šī pasākuma daļa notiks turpat kur pagājušajā gadā pie Božu ūdenskrātuves, jeb tautā tā dēvētajiem Vosa dīķiem.

Informāciju sagatavoja
Iveta Kaminska
SGK valdes locekle

Pēdējās izmaiņas , 13.07.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē